ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετακινήσεις: Τι θα γίνει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (vids)

Οι μετακινήσεις είναι ελεύθερες για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στα νησιά από τη Δευτέρα 11 Μαίου. Σύντομα θα ανοίξει ο δρόμος και για όσους επιθυμούν να κάνουν ένα διάλειμμα.
Μετακινήσεις: Τι θα γίνει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (vids)

Οι μετακινήσεις είναι ελεύθερες για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στα νησιά από τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Σύντομα θα ανοίξει ο δρόμος και για όσους επιθυμούν να κάνουν ένα διάλειμμα.

Ωστόσο, οι μετακινήσεις κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος παραμένουν ακόμη ερωτηματικό, λόγω των μέτρων προστασίας που ισχύουν για τον covid-19.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Πλακιωτάκη, «η μετακίνηση θα γίνει σταδιακά με ασφάλεια και προστασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκράτι: Νέα νύχτα συνωστισμού και take away ποτών (vid)

Και πρόσθεσε: «Επειδή πήραμε έγκαιρα μέτρα, τα κρούσματα στα νησιά ήταν πολύ περιορισμένα και αυτό αποτελεί μεγάλη κληρονομιά τα πατρίδας μας».

Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και αν μέχρι τότε θα έχει ανοίξει η κυκλοφορία στα νησιά, ο υπουργός υποστήριξε πως σε κάθε περίπτωση πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετακινήσεις: Τι θα γίνει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.