ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταναστευτικό: «Θα επιδεινωθεί η κατάσταση στον Έβρο» υποστηρίζει η Frontex (vids)

Χειρότερη αναμένεται να γίνει η κατάσταση στον Έβρο όσον αφορά το μεταναστευτικό, σύμφωνα με αναφορά που εξέδωσε η Frontex. Η συγκεκριμένα αναφορά, έχει συνταχθεί με σκοπό να διαβιβασθεί προς τα πολιτικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Προειδοποίηση για άσκηση με πραγματικά πυρά την Καθαρά Δευτέρα «Θα είναι δύσκολο να σταματήσουν οι μαζικές...
Μεταναστευτικό: «Θα επιδεινωθεί η κατάσταση στον Έβρο» υποστηρίζει η Frontex (vids)

Χειρότερη αναμένεται να γίνει η κατάσταση στον Έβρο όσον αφορά το μεταναστευτικό, σύμφωνα με αναφορά που εξέδωσε η Frontex.

Η συγκεκριμένα αναφορά, έχει συνταχθεί με σκοπό να διαβιβασθεί προς τα πολιτικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Προειδοποίηση για άσκηση με πραγματικά πυρά την Καθαρά Δευτέρα

«Θα είναι δύσκολο να σταματήσουν οι μαζικές ροές των ανθρώπων που έχουν ταξιδέψει μέχρι εκεί. Η πίεση τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθεί ακόμη και αν οι τουρκικές αρχές δράσουν κατά τρόπον ώστε να αποτρέψουν την διάβαση των συνόρων».

Ακόμα η Frontex αναφέρει πως τα social media έχουν επηρεάσει σημαντικά τις τελευταίες εξελίξεις: «Τα νέα που έχουν διαδοθεί εκεί, αυξάνουν την πιθανότητα μαζικής μετακίνησης από την Τουρκία προς τα σύνορα της Ευρώπης».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταναστευτικό: «Θα επιδεινωθεί η κατάσταση στον Έβρο» υποστηρίζει η Frontex (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.