ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταναστευτικό: Τουρκική ακταιωρός καθοδηγεί βάρκα με μετανάστες προς ελληνικά νησιά (vids)

Πολύ μεγάλη ένταση επικρατεί όσον αφορά το μεταναστευτικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, με νέες εξελίξεις έρχονται συνεχώς στο φως. Συγκεκριμένα ένα βίντεο για φωτογραφικό υλικό έρχεται στην επιφάνεια, που δείχνουν μία τουρκική ακταιωρό, να συνοδεύει μία λέμβο με αλλοδαπούς, στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή ώρας: Πότε πάμε τα ρολόγια μπροστά Την ίδια...
Μεταναστευτικό: Τουρκική ακταιωρός καθοδηγεί βάρκα με μετανάστες προς ελληνικά νησιά (vids)

Πολύ μεγάλη ένταση επικρατεί όσον αφορά το μεταναστευτικό ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, με νέες εξελίξεις έρχονται συνεχώς στο φως.

Συγκεκριμένα ένα βίντεο για φωτογραφικό υλικό έρχεται στην επιφάνεια, που δείχνουν μία τουρκική ακταιωρό, να συνοδεύει μία λέμβο με αλλοδαπούς, στον Ελληνικό θαλάσσιο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή ώρας: Πότε πάμε τα ρολόγια μπροστά

Την ίδια ώρα, το λιμενικό της Ελλάδας, προσπαθεί να αποτρέψει την είσοδο τους, μετά τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση τις τελευταίες ώρες.

Η βάρκα μέσα στην οποία βρίσκονται μετανάστες δείχνει να κινείται με ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς, προσπαθώντας να αποφύγει το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεταναστευτικό: Τουρκική ακταιωρός καθοδηγεί βάρκα με μετανάστες προς ελληνικά νησιά (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.