ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#MeToo: 40χρονος ηθοποιός κλήθηκε από τον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού

Ένας 40χρονος ηθοποιός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα, μετά από μηνύσεις που έγιναν εις βάρος του για βιασμό. Με τον τελευταίο να αποφασίζει αν θα πρέπει να ασκήσει ποινική δίωξη για την υπόθεση.
#MeToo: 40χρονος ηθοποιός κλήθηκε από τον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού

#MeToo: Ένας 40χρονος ηθοποιός κλήθηκε από τον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού, μετά από μηνύσεις που κατέθεσαν γυναίκες εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα για τον 40χρονο ηθοποιό υπάρχουν τρεις μηνύσεις από τέσσερις γυναίκες, με την κατηγορία του βιασμού. Οπότε ο κατηγορούμενος θα κληθεί θα δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα, για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Οι δύο από τις τέσσερις γυναίκες μάλιστα είναι αδερφές που μένουν μόνιμα σε πρωτεύουσες ευρωπαϊκών χωρών και οι μηνύσεις τους έχουν να κάνουν με πράξεις που συνιστούν προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Μάλιστα η μία από αυτές είναι ηθοποιός με καριέρα στο εξωτερικό.

Ο κατηγορούμενος επίσης όπως και αυτή έχει συνάψει συνεργασίες που αφορούσαν δουλειές εκτός από την Ελλάδα. Πλέον ο εισαγγελέας που έχει στα χέρια του, την σχετική δικογραφία, θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα, αν θα ασκήσει ποινική δίωξη σε βάρος του.

Ο ηθοποιός πάντως έχει ήδη αρνηθεί τις κατηγορίες εις βάρος του, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα που έχει αναλάβει την προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση.

Ο 40χρονος μπήκε στο… μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ και της ελληνικής δικαιοσύνης, μετά από συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που έγιναν στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «#MeToo: 40χρονος ηθοποιός κλήθηκε από τον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.