Μετρό: Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα


Sportime Team

Μετρό: Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα


Μετρό: Συναγερμός έχει σημάνει, αφού στο μετρό της Αθήνας, στον σταθμό Ακρόπολη βρέθηκε μία βαλίτσα.

Τα δρομολόγια στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Ακρόπολης και Συντάγματος έχουν διακοπεί, ενώ ο σταθμός έχει εκκενωθεί.

Η βαλίτσα θεωρήθηκε «ύποπτη» και όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο αναμένονται άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τη ΣΤΑΣΥ, στις 15:15, η κυκλοφορία των συρμών του μετρό έχει πλέον αποκατασταθεί και διεξάγεται κανονικά.

Το κλιμάκιο της ΕΜΜ εξέτασε τη βαλίτσα, αλλά δεν εντόπισαν κάποιο κίνδυνο κι έτσι έδωσαν εντολή για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Σκουλάκης: Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Πέθανε το πρωί της Τρίτης (30/7) σε ηλικία 75 ετών ο επί σειρά ετών υπουργός και Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης. Οπως έγινε γνωστό ο Χανιώτης πολιτευτής απεβίωσε μετά από ανακοπή, προδομένος από την καρδιά του. Γενικότερα τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.

Ο Μανώλης Σκουλάκης γεννήθηκε το 1944 στον Πλάτανο Κισσάμου Χανίων. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως ιατρός στην περιοχή του Κισσάμου.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, υπήρξε μέλος της νεολαίας της Ένωσης Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου (Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία, ΕΔΗΝ) και εξελέγη γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του το 1974, ήταν γραμματέας της κομματικής οργάνωσης Κισσάμου από το 1977 έως και το 1981.

Εξελέγη βουλευτής Χανίων με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981, του 1985, του 1989 (Ιουνίου και Νοεμβρίου), του 1990, του 1993, του 1996 του 2000, του 2004 και του 2007. Διετέλεσε υφυπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από τον Ιούνιο του 1988 έως το Μάρτιο του 1989 και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο του 1989.

Με την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία ο Μανώλης Σκουλάκης χρημάτισε υφυπουργός Υγείας και Πρόνοιας από τον Οκτώβριο του 1993 έως τον Ιανουάριο του 1996 και ξανά από το Σεπτέμβριο του 1996 έως το Νοέμβριο του 1998.

Ενός λεπτού σιγή κράτησε η Ολομέλεια της Βουλής στη μνήμη του. Την είδηση του θανάτου του μετέφερε στην αίθουσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος. Ο προεδρεύων του Σώματος, Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε εκ μέρος όλων των βουλευτών συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος.


Sportime Extras