ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mετρό: Στάση εργασίας την Παρασκευή

Η στάση εργασίας στο Μετρό θα είναι από την έναρξη λειτουργίας έως 09:00 το πρωί και από 23:00 έως την λήξη της λειτουργίας
Mετρό: Στάση εργασίας την Παρασκευή

Στάση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Μετρό για την Παρασκευή 19/10/2018. Η στάση εργασίας θα είναι προειδοποιητική τονίζουν οι εργαζόμενοι.

Όπως αναφέρουν, η στάση εργασίας στο Μετρό θα είναι από την έναρξη λειτουργιάς έως 09:00 το πρωί και από 23:00 έως την λήξη της λειτουργίας. Όπως αναφέρουν, τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τα μέσα σταθερής τροχιάς δεν επιλύονται. Υποστηρίζουν ότι υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά συντήρησης συρμών και εγκαταστάσεων και έλλειψη μέσων ατομικής προστασίας.

Λένε ότι υπάρχει ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με τεράστιες ουρές και αναμονές, απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για το προσωπικό που έχει απομείνει και αυθαιρεσία της διοίκησης στην διαδικασία εξέλιξης προσωπικού.

ΠΗΓΗ:e-dimosio.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mετρό: Στάση εργασίας την Παρασκευή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.