ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Τραγικό δυστύχημα με νεκρό εργάτη στην Αγίας Σοφίας

Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε εργοτάξιο του μετρό. Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, θύμα είναι ένας 54χρονος τεχνίτης του μετρό, ο οποίος χρησιμοποιούσε σκάλα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι. Το προστατευτικό κράνος που φορούσε,...
Μετρό Θεσσαλονίκης: Τραγικό δυστύχημα με νεκρό εργάτη στην Αγίας Σοφίας

Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σε εργοτάξιο του μετρό.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, θύμα είναι ένας 54χρονος τεχνίτης του μετρό, ο οποίος χρησιμοποιούσε σκάλα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι.

Το προστατευτικό κράνος που φορούσε, φέρεται να έσπασε με την πτώση και ο τεχνίτης να χάσει τη ζωή του, πριν προλάβει να φτάσει η μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος θα διερευνήσει η αστυνομία, ενώ η σορός παραμένει στο σημείο μέχρι να προσέλθει ιατροδικαστής.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις Αρχές έγινε περίπου στις 14:00. Ο άτυχος εργάτης παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο, ωστόσο ο άνδρας είχε καταλήξει.

Πηγή: GRtimes.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετρό Θεσσαλονίκης: Τραγικό δυστύχημα με νεκρό εργάτη στην Αγίας Σοφίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.