ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχαηλίδου: «Έρχονται μέτρα για την προστασία των ηλικιωμένων στις μονάδες φροντίδας»

Στο Παράρτημα ΑμεΑ Ρεθύμνου βρέθηκε η υφυπουργός Εργασίας, η οποία είναι αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου. Μάλιστα ήταν συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη, προκειμένου μαζί να εξετάσουν τις συνθήκες λειτουργίας και τα μέτρα που έχουν παρθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...
Μιχαηλίδου: «Έρχονται μέτρα για την προστασία των ηλικιωμένων στις μονάδες φροντίδας»

Στο Παράρτημα ΑμεΑ Ρεθύμνου βρέθηκε η υφυπουργός Εργασίας, η οποία είναι αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μάλιστα ήταν συνοδευόμενη από τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη, προκειμένου μαζί να εξετάσουν τις συνθήκες λειτουργίας και τα μέτρα που έχουν παρθεί για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 240 οι νεκροί – Κατέληξε 93χρονος στο «Παπανικολάου»

«Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, όταν βρισκόμουν και πάλι εδώ, σας είχα συγχαρεί για τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Σήμερα, απαιτείται από όλους μας εγρήγορση και αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως ακριβώς και κατά την πρώτη φάση της πανδημίας. Ως υπουργείο Εργασίας, σε συνεργασία με τις Περιφέρειες και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), παρακολουθούμε καθημερινά την κατάσταση στις δομές όλης της χώρας. Έχουμε προβλέψει και έχουμε σχεδιάσει όσα επιπλέον μέτρα απαιτούνται για την προστασία των ηλικιωμένων στις μονάδες φροντίδας και, τις προσεχείς ημέρες, αυτά θα ανακοινωθούν», ανέφερε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Αρναουτάκης, τόνισε: «Ως Περιφέρεια Κρήτης, ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και τον περιορισμό της COVID-19 και στις δομές που φιλοξενούν ευπαθείς ομάδες. Ενώνουμε δυνάμεις με το υπουργείο Εργασίας και τους φορείς και υποστηρίζουμε με κάθε τρόπο τον κοινό στόχο για την προστασία και την ασφάλεια των ηλικιωμένων μας».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιχαηλίδου: «Έρχονται μέτρα για την προστασία των ηλικιωμένων στις μονάδες φροντίδας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.