ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιχάλης Μυτακίδης: «Κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι από την πανδημία» (vid)

O B.D. Foxmoor των Active Member τονίζει πως θα είμαστε όλοι μαζί στο «μετά», δεν ξέρουμε όμως ποιο θα είναι αυτό το «μετά»
Μιχάλης Μυτακίδης: «Κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι από την πανδημία» (vid)

Ο Μιχάλης Μυτακίδης, ευρύτερα γνωστός ως B.D. Foxmoor, των Active Member μίλησε στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα» για τις μέρες της πανδημίας.

Και τόνισε: «Εμένα το μυαλό μου είναι συνέχεια στο μετά. Κι ας είμαι από αυτούς που μπορεί να μην επιβιώσουν. Είμαι και εγώ στις ευπαθείς ομάδες. Είναι ένας πόλεμος αντιλήψεων. Είμαστε στον προθάλαμο του νέου κόσμου.

Κάποιοι δεν θέλουν να το δεχτούν αυτό. Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι όλο αυτό είναι στημένο. Πιστεύω ότι αυτό δημιουργήθηκε από τη φύση. Απλά κάποιοι ήταν προετοιμασμένοι και όχι εμείς».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι από την πανδημία, σημειώνοντας πως ήδη υπάρχουν κάποιοι. «Πρώτα απ’ όλα, οι κυβερνήσεις αποκτήσαν ξανά μια αίγλη που την είχαν χάσει.

Είναι μεγάλο φιάσκο αυτό. Να βλέπεις κράτη σαν τα δικά μας, να κοκορεύονται ότι είναι οργανωμένα. Κανείς δεν κάθεται να σκεφτεί ότι όλα αυτά τα μέτρα έχουν παρθεί γιατί είμαστε άχρηστοι.

Επειδή θα είμαστε όλοι μαζί στο μετά, θέλουμε ή δεν θέλουμε, και επειδή δεν υπάρχει ανοχή και αυτή η κανονικότητα που θεωρούσαμε ότι υπήρχε πριν, δεν θα υπάρχει μετά, ίσως να είναι και από τα καλά που θα αφήσει αυτή η δοκιμασία, πρέπει για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια να τα βάλουμε κάτω όλοι μαζί».

Τέλος, τόνισε τα νέα μέτρα που έχει επιβάλλει το κράτος δεν είναι οδηγίες, αλλά διαταγές. «Δεν θεωρώ πως αυτά που δίνονται στον κόσμο είναι οδηγίες, αλλά διαταγές. Και μάθαμε να υπακούμε.

Πρώτη φορά δεν υπάρχει καθόλου ανοχή στην διαφορετική συμπεριφορά. Εγώ είμαι πάντα με αυτούς που τους απαγορεύουν να κάνουν πράγματα. Αν μπορούσα σήμερα θα πήγαινα στην εκκλησία για πρώτη φορά εκτός από κάτι κηδείες που έχω πάει».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιχάλης Μυτακίδης: «Κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι από την πανδημία» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.