ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου

Μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του υπέστη το πλοίο «Θεολόγος», νότια της Καρύστου, την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο του. Συγκεκριμένα, θα πήγαινε από Μύκονο στην Τήνο, στην Άνδρο και θα κατέληγε στη Ραφήνα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση: Κλείνουν τα σύνορα με τη Σερβία! Πλέον το πλοίο συνεχίζει με μειωμένη ταχύτητα το...
Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου

Μηχανική βλάβη σε μία από τις δύο μηχανές του υπέστη το πλοίο «Θεολόγος», νότια της Καρύστου, την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο του.

Συγκεκριμένα, θα πήγαινε από Μύκονο στην Τήνο, στην Άνδρο και θα κατέληγε στη Ραφήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση: Κλείνουν τα σύνορα με τη Σερβία!

Πλέον το πλοίο συνεχίζει με μειωμένη ταχύτητα το ταξίδι του, έχοντας 687 επιβάτες, 50 μέλη πλήρωμα, 111 ΙΧ, 15 φορτηγά, 2 λεωφορεία και 18 δίκυκλα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το «Θεολόγος» αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας πιθανότητα στις 17:30 το απόγευμα.

Στο πλοίο αναμένεται να υπάρχει προσωρινή απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και βεβαίωσης καλής αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.