ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια – Άλιμος: Ο χιονιάς δεν τους πτόησε – Kολυμβητές παρά την κακοκαιρία (pics)

Η κακοκαιρία προελαύνει (και) στην ασυνήθιστη από τέτοια φαινόμενα Αττική, όμως ο Άλιμος εξακολουθεί να φιλοξενεί θαρραλέους κολυμβητές.
Μήδεια – Άλιμος: Ο χιονιάς δεν τους πτόησε – Kολυμβητές παρά την κακοκαιρία (pics)

Η Μήδεια προελαύνει (και) στην ασυνήθιστη από τέτοια φαινόμενα Αττική, όμως ο Άλιμος εξακολουθεί να φιλοξενεί θαρραλέους κολυμβητές.

Η θερμοκρασία αγγίζει το μηδέν στην Αθήνα, ο χιονιάς είναι ασταμάτητος και η Μήδεια συνεχίζει να προσδίδει ένα ολόλευκο τοπίο.

Ο Άλιμος και δη η παραλία του δε μας έχουν συνηθίσει στο άσπρο και, μέχρι πρότινος, εκατοντάδες άνθρωποι κυκλοφορούσαν με κοντομάνικα στην ευρύτερη περιοχή.

Το lockdown και το όλο νοσηρό κλίμα είχαν ωθήσει αρκετούς Αθηναίους ακόμα και στις χειμερινές βουτιές, δεδομένου ότι η θερμοκρασία βρισκόταν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πάντως, η τρέχουσα εβδομάδα αποδεικνύεται η πιο παγερή των τελευταίων μηνών, επομένως τα κοντομάνικα έδωσαν τη θέση τους στα χοντρά μπουφάν, τα κασκόλ, τα γάντια και τους σκούφους.

Κάποιοι, βέβαια, όπως οι δύο άνθρωποι των παρακάτω φωτογραφιών, συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα.

Μένουν μόνο με τα μαγιό τους, βουτούν στα παγωμένα (για τους περισσότερους εξ ημών) νερά και απολαμβάνουν τη θάλασσα σε ένα διαφορετικό ντεκόρ στα πέριξ.

Ποιος ξέρει; Πιθανότατα να απόλαυσαν περισσότερο τις σημερινές απλωτές, αφού ούτε κόσμος πολύς κυκλοφορούσε ούτε αυτοκίνητα.

Δείτε δύο από τους κολυμβητές που… τιθάσευαν τη Μήδεια:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια – Άλιμος: Ο χιονιάς δεν τους πτόησε – Kολυμβητές παρά την κακοκαιρία (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!