ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μήδεια»: Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

«Μήδεια»: Η σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα έφερε επιπλέον προβλήματα με διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές.  «Μήδεια»: Μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της χώρας. Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβες σε γραμμές Μέσης Τάσης, αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση πανελλαδικά...
«Μήδεια»: Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας

«Μήδεια»: Η σφοδρή κακοκαιρία σε όλη τη χώρα έφερε επιπλέον προβλήματα με διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές. 

«Μήδεια»: Μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να αποκατασταθούν το συντομότερο τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της χώρας.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει βλάβες σε γραμμές Μέσης Τάσης, αλλά και πολύ μεγάλο αριθμό μεμονωμένων βλαβών στη Χαμηλή Τάση πανελλαδικά στην Κεντρική Ελλάδα, στην Ήπειρο και στην Πελοπόννησο, κυρίως στα ορεινά τμήματα περιοχών όπως Καρδίτσας, Λαμίας, Βόλου, Τρικάλων, Θήβας, Άμφισσας, Ιωαννίνων, Άρτας κ.λπ. καθώς και σε νησιά του Β. Αιγαίου.

Συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως αναφέρεται στα dikaiologitika έχουν κινητοποιηθεί περισσότερα από 600 συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και συνεργαζόμενων εργολάβων με περίπου 1.500 εργαζομένους.

Νωρίτερα ο ΑΔΜΗΕ είχε κάνει λόγο για σχέδιο άμυνας για τη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας τα επόμενα κρίσιμα -λόγω της κακοκαιρίας- 24ωρα σε όλη τη χώρα. Μάλιστα είχε κάνει λόγο περικοπή της ηλεκτροδότησης σε μεγάλους βιομηχανικούς καταναλωτές εφόσον χρειαστεί…

Στα 50 εκατοστά το χιόνι! – Καθαρισμός των δρόμων λόγω παγετού

Χιονόπτωση είχαμε από το πρωί της Κυριακής (14/2) στα Ιωάννινα, ενώ σε Κόνιτσα, Ζαγόρι, Μέτσοβο και Πωγώνι έχει πέσει η μεγαλύτερη ποσότητα χιονιού και λιγότερη στην περιοχή των Τζουμέρκων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προϊστάμενος από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημήτρης Μαυρογιώργος το ύψος του χιονιού στα ορεινά έχει φτάσει τα 50 εκατοστά !

Στα Ιωάννινα η ασθενής χιονόπτωση ξεκίνησε στις 5 το πρωί με το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 5 εκατοστά χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος στο κεντρικό αντλιοστάσιο της Κρύας, η ΔΕΥΑΙ είναι αναγκασμένη να διακόψει την παροχή νερού στην πόλη (παλιός Δήμος Ιωαννιτών) για 24 ώρες τουλάχιστον. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ βρίσκονται από το πρωί στην Κρύα και εργάζονται για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης.

Μέριμνα της Περιφέρειας όπως υπογράμμισε ο κ. Μαυρογιώργος είναι να καθαριστούν όλοι οι δρόμοι καθώς θα επικρατήσουν συνθήκες παγετού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μήδεια»: Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.