ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια: Εντυπωσιάζει ο χιονισμένος Παρθενώνας (pics)

Μία Ακρόπολη από άλλη εποχή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, με τις εικόνες από τον χιονισμένο Παρθενώνα να εντυπωσιάζουν.
Μήδεια: Εντυπωσιάζει ο χιονισμένος Παρθενώνας (pics)

Μήδεια: Μία Ακρόπολη από άλλη εποχή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, με τις εικόνες από τον χιονισμένο Παρθενώνα να εντυπωσιάζουν.

Η κακοκαιρία Μήδεια συνεχίζει να σαρώνει την Αττική, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

Αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει, ενώ υπάρχουν πολλά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση και χαρακτηριστικό είναι πως ζητήθηκε ακόμα και η συνδρομή του στρατού, ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση των βλαβών.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα Viral σκηνικά, όπως ο χιονάνθρωπος – διαδηλωτής που έκανε την εμφάνισή του έξω από τη Βουλή, αλλά και οι κολυμβητές που δεν πτοήθηκαν και έκαναν κανονικά το μπάνιο τους στα παγωμένα νερά στον Άλιμο.

Η έντονη χιονόπτωση που έντυσε στα λευκά ολόκληρη την Αττική, έφερε στο «φως» και εντυπωσιακές φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φακός.

Κάποιες από αυτές είναι από τον Παρθενώνα, με τις εικόνες να είναι άκρως εντυπωσιακές και να παραπέμπουν σε μία διαφορετική… αρχαία εποχή.

Η εικόνες μιλούν από μόνες τους….

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του πριν από λίγο στο facebook ανέφερε σχετικά για την κακοκαιρία Μήδεια: «Με πυκνές χιονοπτώσεις θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα στην Αττική ενώ η εξασθένιση των ανέμων σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οδηγεί εύκολα σε χιονόστρωση.

Πρόσκαιρη υποχώρηση θα παρουσιάσουν οι χιονοπτώσεις μέσα στο απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που λάβαμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα πυκνές χιονοπτώσεις θα σαρώσουν και πάλι το μεγαλύτερο τμήμα του νομού τη νύχτα και μέχρι το πρωί αύριο».

«Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA»: Στα… λευκά το χιονισμένο σπίτι της ΑΕΚ! (pics-vid)

Μήδεια: Στην «κατάψυξη» η Φλώρινα με -25 βαθμούς!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια: Εντυπωσιάζει ο χιονισμένος Παρθενώνας (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.