ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια: Προσοχή! Πέφτουν δέντρα από τον χιονιά

Μήδεια: Προσοχή! Πέφτουν δέντρα από τον χιονιά λόγω του βάρους του χιονιού από την ισχυρή χιονόπτωση κατα την διάρκεια της Μήδεια.
Μήδεια: Προσοχή! Πέφτουν δέντρα από τον χιονιά

Μήδεια: Προσοχή πέφτουν δέντρα από τον χιονιά λόγω του βάρους του χιονιού.

Μεγάλα είναι τα προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας από την ισχυρή χιονόπτωση.

Αποτέλεσμα του μεγάλου όγκου του χιονιού είναι να σπάνε πολλά δέντρα και να πέφτουν στο πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα.

Ήδη έκλεισε νωρίτερα η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα από την πτώση δέντρου.

Σε άλλες περιοχές, όπως στου Ζωγράφου έχει ενημερώσει ο Δήμος τους πολίτες για τις δεκάδες πτώσεις δέντρων.

Πτώσεις δέντρων είχαμε επίσης σε Πεύκη και Ερυθραία!

Οι απροσπέλαστοι δρόμοι κάνουν το έργο των συνεργείων δυσκολότερο.

Όσοι λοιπόν πάρετε την απόφαση να βγείτε βόλτα για χιονοπόλεμο, να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι εκεί που δεν το περιμένεις.

Πάνω από 1000 είναι οι κλήσεις στην Πυροσβεστική, το 80% των οποίων αφορά σε πτώσεις δέντρων ενώ το υπόλοιπο 20% αφορά σε μετακινήσεις πολιτών σε ανάγκη και αιμοκαθάρσεις.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο στρατός, προκειμένου να διευκολύνουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.

Κακοκαιρία Μήδεια: Οι Αρχές έκριναν απαραίτητη την «ενεργοποίηση» του στρατού, προκειμένου να συνδράμει στην αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης.

Αρκετά νοικοκυριά και σε περιοχές της Αττικής έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, έπειτα από την πτώση δέντρων, ενώ οι αποκλεισμένοι δρόμοι δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ να εργαστούν με ταχύτητα για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Έτσι, όπως αναφέρει το protothema ζητήθηκε από τον στρατό να παράσχει τα οχήματά του για την γρήγορη απομάκρυνση δέντρων, σε περιοχές που κρίνεται απαραίτητο, ώστε στη συνέχεια να αναλάβουν δράση οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ και να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Η κακοκαιρία Μήδεια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι μετεωρολόγοι τονίζουν ότι το χιόνι θα σε εξελιχθεί σε πάγο τις επόμενες μέρες.
Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του πριν από λίγο στο facebook ανέφερε σχετικά για την κακοκαιρία Μήδεια: «Με πυκνές χιονοπτώσεις θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα στην Αττική ενώ η εξασθένιση των ανέμων σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οδηγεί εύκολα σε χιονόστρωση.

Διαβάστε επίσης:

Μήδεια:0 ή Στην «κατάψυξη» η Φλώρινα με -25 βαθμούς!

Υπουργείο Εργασίας για ντελιβεράδες: «Διασφαλίστε την υγεία τους!»

Μήδεια: Προσοχή! Πέφτουν δέντρα από τον χιονιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια: Προσοχή! Πέφτουν δέντρα από τον χιονιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.