ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Νέα σύσκεψη την Τετάρτη – Ποιοι θα συμμετάσχουν

Η χώρα επλήγη από την κακοκαιρία, η κατάσταση δεν προβλέπεται να εκτονωθεί, με συνέπεια στην Πολιτική Προστασία να σημάνει συναγερμός.
Μήδεια – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Νέα σύσκεψη την Τετάρτη – Ποιοι θα συμμετάσχουν

Η χώρα επλήγη από την κακοκαιρία Μήδεια, η κατάσταση δεν προβλέπεται να εκτονωθεί, με συνέπεια στην Πολιτική Προστασία να σημάνει συναγερμός.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, γενικότερα η Πολιτική Προστασία, διενεργεί σύσκεψη με αντικείμενο την κακοκαιρία Μήδεια και τα πολλά προβλήματα που προκαλεί.

Στη σύσκεψη, θα συμμετάσχουν επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιος Καραγιάννης, ο διευθυντής Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, υποστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Αναστάσιος Τόσιου.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η αποτίμηση της πορείας αποκατάστασης των προβλημάτων σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση που αντιμετωπίζουν περιοχές στην Αττική, σε συνέχεια της ενεργοποίησης Πολιτικής Προστασίας και Στρατού για την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής, καθώς και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων ως την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης.

Θα λάβουν, επίσης, μέρος ο γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, καθώς και εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Νέα σύσκεψη την Τετάρτη – Ποιοι θα συμμετάσχουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.