ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια: Στην «κατάψυξη» η Φλώρινα με -25 βαθμούς!

Οι πολικές θερμοκρασίες χτύπησαν σε μεγαλύτερο βαθμό το Νέο Καύκασο Φλώρινας. Θερμοκρασία ρεκόρ με -25,1!
Μήδεια: Στην «κατάψυξη» η Φλώρινα με -25 βαθμούς!

Μήδεια: Οι πολικές θερμοκρασίες χτύπησαν σε μεγαλύτερο βαθμό το Νέο Καύκασο Φλώρινας. Θερμοκρασία ρεκόρ με -25,1!

Μήδεια: Θερμοκρασία ρεκόρ κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο Νέο Καύκασο Φλώρινας το πρωί της Τρίτης, κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Συγκεκριμένα, περίπου στις 8:00 το πρωί το θερμόμετρο εδειξε -25,1 βαθμούς, ορίζοντας ένα νέο ρεκόρ ελάχιστης θερμοκρασίας για τους σταθμούς του δικτύου (εξαιρούνται οι σταθμοί μας στις δολίνες Κεχρωτής και Βαθυστάλου).

Κακοκαιρία: Πως εξελίσσεται, τι λένε οι ειδικοί

Η κακοκαιρία Μήδεια βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι μετεωρολόγοι τονίζουν ότι το χιόνι θα σε εξελιχθεί σε πάγο τις επόμενες μέρες.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε σχετικά για την κακοκαιρία Μήδεια: «Με πυκνές χιονοπτώσεις θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα στην Αττική ενώ η εξασθένιση των ανέμων σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οδηγεί εύκολα σε χιονόστρωση.

Πρόσκαιρη υποχώρηση θα παρουσιάσουν οι χιονοπτώσεις μέσα στο απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που λάβαμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα πυκνές χιονοπτώσεις θα σαρώσουν και πάλι το μεγαλύτερο τμήμα του νομού τη νύχτα και μέχρι το πρωί αύριο».

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα λόγω του χιονιά.

Πέφτουν δέντρα από τον χιονιά

Μεγάλα είναι τα προβλήματα και στους δρόμους της Αθήνας από την ισχυρή χιονόπτωση.

Αποτέλεσμα του μεγάλου όγκου του χιονιού είναι να σπάνε πολλά δέντρα και να πέφτουν στο πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα. Ήδη έκλεισε νωρίτερα η Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα από την πτώση δέντρου.

Σε άλλες περιοχές, όπως στου Ζωγράφου έχει ενημερώσει ο Δήμος τους πολίτες για τις δεκάδες πτώσεις δέντρων.
Πτώσεις δέντρων είχαμε επίσης σε Πεύκη και Ερυθραία!

Οι απροσπέλαστοι δρόμοι κάνουν το έργο των συνεργείων δυσκολότερο.

Όσοι λοιπόν πάρετε την απόφαση να βγείτε βόλτα για χιονοπόλεμο, να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί καθώς εγκυμονούν κίνδυνοι εκεί που δεν το περιμένεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια: Στην «κατάψυξη» η Φλώρινα με -25 βαθμούς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.