ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Μέχρι στις 14.00 το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη!

Μίκης Θεοδωράκης: Τελευταία μέρα για το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών, στη σορό του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.
Μίκης Θεοδωράκης: Μέχρι στις 14.00 το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη!

Μίκης Θεοδωράκης: Τελειώνει σήμερα ο λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη για τον Μίκη Θεοδωράκη, προκειμένου να τιμηθεί από τους πολίτες για τα όσα προσέφερε στη χώρα.

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 14:00 σήμερα, Τετάρτη, όσοι θέλουν μπορούν να βρεθούν στην Μητρόπολη Αθηνών και να αποδώσουν τα σέβη τους.

Από κει και πέρα και συγκεκριμένα στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η τελετή αποχαιρετισμού, στην οποία αναμένεται να παραστεί πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού, του καλλιτεχνικού και του πνευματικού κόσμου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, επικήδειους θα εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου και ο Γ.Γ. Του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Έπειτα η σορός του θα μεταφερθεί στο λιμάνι του Πειραιά, προκειμένου να μεταφερθεί στα Χανιά όπου έχει ζητήσει ταφεί.

Εκεί αναμένεται να φτάσει περίπου στις 7:30 το πρωί της Πέμπτης, θα πάει στη Μητρόπολη Χανίων όπου θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος, στη 1 θα πραγματοποιηθεί η  νεκρώσιμος ακολουθία τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στον Γαλατά, όπου θα βρίσκεται η οικογένεια του.

Διαβάστε επίσης:

Αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου!

Ισχυρός σεισμός στα ανοιχτά της Νισύρου!

Ελλάδα – Σουηδία: Το κανάλι του αγώνα της Εθνικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Μέχρι στις 14.00 το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.