ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Μυστήριο με τον ενταφιασμό του – Διάταξη απαγόρευσης από το Πρωτοδικείο

Σε μυστήριο εκτυλίσσεται ο ενταφιασμός και πιο συγκεκριμένα το μέρος στο οποίο θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης.
Μίκης Θεοδωράκης: Μυστήριο με τον ενταφιασμό του – Διάταξη απαγόρευσης από το Πρωτοδικείο

Μίκης Θεοδωράκης: Μεσίστιες κυματίζουν οι ελληνικές σημαίες για τον χαμό του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, τη στιγμή που παραμένει μυστήριο ο τόπος ενταφιασμού του, με το Πρωτοδικείο να παγώνει μέχρι τη Δευτέρα (9/9) όλες τις ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο εξέδωσε την απαγόρευση, η οποία έχει ισχύ έως την Δευτέρα, όποτε και θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του συνεργάτη του Μίκη Θεοδωράκη.

Αφορμή για την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αποτέλεσε η απόφαση του συγγενικού περιβάλλοντος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη να ταφεί στο Βραχάτι Κορινθίας αντί στον Γαλατά Χανίων, τόπο που σύμφωνα με το δικόγραφο που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο είχε επιλέξει ο Θεοδωράκης για την τελευταία κατοικία του.

Οι συνεργάτες του Μίκη Θεοδωράκη φαίνεται πως προσκομίζουν σειρά εγγράφων, επίσημων και μη, από τα οποία καθίσταται σαφής η επιθυμία του μουσικοσυνθέτη να ταφεί στα Χανιά.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα ξαναγίνουμε «Ζορμπάδες»;

Μίκης Θεοδωράκης – Άντονι Κουίν: Η συναυλία στο Μόναχο που έγραψε ιστορία

Κορονοϊός σχολεία: Το Υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε επίσημα διαχωρισμό μαθητών – Έτσι θα μπαίνουν στις τάξεις τα παιδιά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Μυστήριο με τον ενταφιασμό του – Διάταξη απαγόρευσης από το Πρωτοδικείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.