ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών νοσηλεύεται ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
Μίκης Θεοδωράκης: Το ιατρικό ανακοινωθέν

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών νοσηλεύεται ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Προσήλθε την Παρασκευή στις 11:19 μ.μ. στο νοσοκομείο, έπειτα από “νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια”.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου “ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας” και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την Παρασκευή, 3/8, στις 11:19μ.μ., μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια, εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμιας, και το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2μ.μ., μεταφέρθηκε σε θάλαμο, όπου συνεχίζει νοσηλευόμενος.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από το ΚΚΕ στον Μίκη Θεοδωράκη

Ευχές για ταχεία ανάρρωση, εκ μέρους του ΚΚΕ και του Γενικού Γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα, μετέφερε, χθες Σάββατο, στον Μίκη Θεοδωράκη, αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, που τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται

Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Μίκης Θεοδωράκης

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Το ιατρικό ανακοινωθέν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.