ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Ανοίγει ξανά το Alemagou (vid)

Μύκονος: Το γνωστό beach bar της Φτελιάς, που δεν τηρούσε τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει.  Μύκονος: Το mykonoslive.tv δημοσίευσε πλάνα από την προετοιμασία  των υπαλλήλων της επιχείρησης για την επανέναρξη λειτουργίας του καταστήματος. Η αλλαγή του νόμου που οδήγησε σε λουκέτο το γνωστό beach bar της Φτελιάς δίνει...
Μύκονος: Ανοίγει ξανά το Alemagou (vid)

Μύκονος: Το γνωστό beach bar της Φτελιάς, που δεν τηρούσε τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει. 

Μύκονος: Το mykonoslive.tv δημοσίευσε πλάνα από την προετοιμασία  των υπαλλήλων της επιχείρησης για την επανέναρξη λειτουργίας του καταστήματος.

Η αλλαγή του νόμου που οδήγησε σε λουκέτο το γνωστό beach bar της Φτελιάς δίνει πλέον τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση εστίασης που εντοπίζεται να μην τηρεί τα μέτρα για τον κορονοϊό να επαναλειτουργεί μετά το πέρας 15 ημερών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Ανοίγει ξανά το Alemagou (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.