ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Drones-εντοπιστές και αστυνομικοί-πελάτες για το τέλος των πριβέ πάρτι!

Ένας 38χρονος είναι το πρώτο άτομο που συλλαμβάνεται στη Μύκονο, για εμπλοκή στα πριβέ πάρτι του νησιού. Οι έλεγχοι στις βίλες που διατίθενται για την οργάνωση των παράνομων πάρτι είναι συνεχείς, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται πολλά μπιτς μπαρ της Μυκόνου, καθώς και κέντρα διασκέδασης. Η αυστηροποίηση των ελέγχων, κυρίως για τα μυστικά πάρτι...
Μύκονος: Drones-εντοπιστές και αστυνομικοί-πελάτες για το τέλος των πριβέ πάρτι!

Ένας 38χρονος είναι το πρώτο άτομο που συλλαμβάνεται στη Μύκονο, για εμπλοκή στα πριβέ πάρτι του νησιού.

Οι έλεγχοι στις βίλες που διατίθενται για την οργάνωση των παράνομων πάρτι είναι συνεχείς, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται πολλά μπιτς μπαρ της Μυκόνου, καθώς και κέντρα διασκέδασης.

Η αυστηροποίηση των ελέγχων, κυρίως για τα μυστικά πάρτι της Μυκόνου, έφερε ήδη την πρώτη σύλληψη.

Στην περιοχή της Φτελιάς, η αστυνομία συνέλαβε έναν 38χρονο, διαχειριστή βίλας στην οποία γινόταν ξέφρενο πάρτι.

Ωστόσο, ο λόγος της σύλληψης δεν ήταν η παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού αλλά η διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν καταγγελίας.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 15 έλεγχοι σε beach bar, βίλες και καταστήματα. Με τα πρόστιμα, σε κάποιες περιπτώσεις, να είναι τσουχτερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Σενάριο επιβολής πλαφόν σε κέντρα διασκέδασης!

Πολλοί επιχειρηματίες παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τη μετάδοση του ιού. Και οι τουρίστες όμως δε φαίνεται να συμμορφώνονται αλλά ούτε και να ανησυχούν.

Beach bar και πριβέ πάρτι σε βίλες ανησυχούν φορείς και ντόπιους επιχειρηματίες.

Από τη μία, βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, και από την άλλη τα πάρτι σε βίλες ζημιώνουν την οικονομία του νησιού.

Οι διοργανωτές προσεγγίζουν πελάτες με γερά πορτοφόλια. Η τιμή εισόδου ξεπερνά τα 500 ευρώ, οι καταναλώσεις τις 3.000, ενώ για το ακριβές σημείου του πάρτι οι πελάτες λαμβάνουν μήνυμα λίγο πριν την έναρξη.

Τις επόμενες ημέρες οι έλεγχοι αναμένεται να εντατικοποιηθούν και η αστυνομική δύναμη να ενισχυθεί περισσότερο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρήσεων Μυκόνου, Ηρακλής Ζησιμόπουλος, αναφερόμενος στη σύλληψη του 38χρονου, είπε πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι έγινε μια αρχή στην αντιμετώπιση των παράνομων πάρτι στις βίλες του νησιού.

«Έχουμε καταφέρει να σταματήσουμε πολλά από αυτά τα παράνομα πάρτι».

Ο κ. Ζησιμόπουλος τόνισε ότι τα πάρτι είναι καθημερινά, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να γίνουν και τέσσερα με πέντε πάρτι ταυτόχρονα.

Σε αυτά συμμετέχουν έως και 400 άτομα, με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες έως χιλιάδες ευρώ.

«Είναι λάθος να αφήνουμε τον κόσμο να συνωστίζεται με αυτόν τον τρόπο».

Η ΕΛ.ΑΣ σκέφτεται να «μπλοκάρει» τα πάρτι μέσω των καταγγελιών για δυνατή μουσική, με drones-εντοπιστές, καθώς και με αστυνομικούς που θα υποδύονται τους πελάτες!

Πηγή: megatv.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Drones-εντοπιστές και αστυνομικοί-πελάτες για το τέλος των πριβέ πάρτι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.