ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ., έκλεισαν μπαρ, ακυρώθηκε πάρτι στο Nammos (vids)

Η Μύκονος στον καιρό του κορονοϊού. Αποστάσεις, λουκέτα και πρόστιμα!
Μύκονος: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ., έκλεισαν μπαρ, ακυρώθηκε πάρτι στο Nammos (vids)

Η Μύκονος στον καιρό του κορονοϊού. Αποστάσεις, λουκέτα και πρόστιμα!

Η εικόνα από το Alemagou και το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε, έφερε πολλά μπαρ να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους. Και η Μύκονος δεν θα είναι ίδια.

Πολλά μπαρ αποφάσισαν να μη λειτουργήσουν, ενώ ενά πάρτι στο Nammos ακυρώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Την… πάτησε από το αδιαχώρητο γνωστό μπιτς μπαρ (vids)

Οι εικόνες συνωστισμού και παντελούς μη τήρησης των μέτρων προφύλαξης στο beach bar στην Φτέλια, είχε ως αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ και να μπει λουκέτο για δύο μήνες. Και το καμπανάκι να ηχήσει σε όλο το νησί.

Η εντολή ήρθε από τα χείλη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και έτσι άνδρες της αστυνομίας όλο το Σαββατοκύριακο προέβησαν σε ελέγχους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, την Κυριακή (7/6) κάποια επέλεξαν να μην ανοίξουν φοβούμενα οτι θα μαζέψουν πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με πρόστιμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα, η ΕΛ.ΑΣ επισκέφτηκε το Nammos όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ένα πάρτι. Εκεί ο κόσμος ήταν λιγότερος, υπήρχαν οδηγίες προς τους πελάτες και γενικά φαινόταν εκείνη τη στιγμή να μην υπάρχει πρόβλημα, οι αρχές ζήτησαν την ακύρωση της εκδήλωσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ., έκλεισαν μπαρ, ακυρώθηκε πάρτι στο Nammos (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.