ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Οι κάτοικοι δεν έχουν νερό να μαγειρέψουν και οι πισίνες είναι γεμάτες! (vid)

Μύκονος: Καλά καλά δεν έχουν νερό να μαγειρέψουν, αλλά η χλιδή χλιδή στο κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων»! 
Μύκονος: Οι κάτοικοι δεν έχουν νερό να μαγειρέψουν και οι πισίνες είναι γεμάτες! (vid)

Συγκεκριμένα οι κάτοικοι στο νησί στις Κυκλάδες είναι απελπισμένοι καθώς φέτος η Μύκονος… βούλιαξε από τους τουρίστες, κάτι οποίο επέφερε την υπερκατανάλωση στο νερό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι χλιδάτες και πελώριες πισίνες πολλών σπιτιών και ξενοδοχείων να είναι γεμάτες, αλλά η κατσαρόλα για το φαγητό της ημέρας να είναι άδεια!

Συγκεκριμένα η κατανάλωση νερού αυξήθηκε φέτος κατά 30% σε σχέση με το 2019, ενώ την ίδια ώρα λόγω της ανομβρίας που επικρατεί στο νησί έχει πέσει δραματικά η στάθμη των φραγμάτων, με αποτέλεσμα η άντληση νερού από αυτά να είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

Οι αφαλατώσεις δεν μπορούν να καλύψουν τη ζήτηση, και μεγάλο ποσοστό κατοίκων δεν βρίσκει ούτε την απαραίτητη ποσότητα για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Δείτε παρακάτω τα όσα καταγγέλλει  στην κάμερα του Mykonos Live TV ένας κάτοικος του νησιού ο οποίος αναφέρει ότι τη στιγμή που πολλοί παρακαλούν να βρουν λίγο νερό για να… μαγειρέψουν, ακριβώς δίπλα τους, άλλοι διατηρούν πισίνες μια ανάσα από την παραλία.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ποιος θα είναι ο νέος κριτής – Χιλιάδες οι συμμετοχές

Παναθηναϊκός: Λούντκβιστ και Τρόνσταντ, οι πιθανότητες και ο μεγάλος πόθος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Οι κάτοικοι δεν έχουν νερό να μαγειρέψουν και οι πισίνες είναι γεμάτες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.