ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Κλείνει το «Νammos» και ο «Σκορπιός»!

Για αιφνιδιαστικούς ελέγχους, με σχεδιασμό της ομάδας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και με την προσωπική επιμέλεια του Νίκου Χαρδαλιά, μιλούσαν τα ρεπορτάζ του προηγούμενου Σαββατοκύριακου. Και επιβεβαιώθηκαν μια και σε κλίμα μυστικότητας και με ειδική πτήση όπως επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας...
Μύκονος: Κλείνει το «Νammos» και ο «Σκορπιός»!

Για αιφνιδιαστικούς ελέγχους, με σχεδιασμό της ομάδας της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και με την προσωπική επιμέλεια του Νίκου Χαρδαλιά, μιλούσαν τα ρεπορτάζ του προηγούμενου Σαββατοκύριακου.

Και επιβεβαιώθηκαν μια και σε κλίμα μυστικότητας και με ειδική πτήση όπως επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, μικτά κλιμάκια της Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας επισκέφθηκαν το προηγούμενο Σάββατο τα δύο πασίγνωστα bar-restaurant («Νammos», «Σκορπιός») στη Μύκονο, και τέσταραν με μοριακό έλεγχο όλους τους εργαζομένους.

Δύο 24ωρα αργότερα και μετά τα αποτελέσματα φαίνεται ότι ο κορονοϊός «χτυπάει κόκκινο» παρά τις συνεχείς προσπάθειες των αρχών να περιορίσουν τη διασπορά του ιού.

Με την απόφαση (ΑΔΑ ΡΩ1Χ46ΜΤΛΒ-Ζ4Ψ) που μόλις αναρτήθηκε στη Διαύγεια με υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, τα εν λόγω bar-restaurant αναστέλλουν τη λειτουργία τους μέχρι τις 4 του μήνα, ενώ σύμφωνα με πηγές από το Υπουργείο Υγείας οι προϋποθέσεις επαναλειτουργίας τους θα εξεταστούν από την ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό.

Στην ΓΓΠΠ επικρατεί μεν συναγερμός, αλλά αρνούνται να ανακοινώσουν τον αριθμό των κρουσμάτων που αναμένεται να είναι διψήφιος, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει ήδη ξεκινήσει η εξαντλητική ιχνηλάτησή τους.

Πηγή: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Κλείνει το «Νammos» και ο «Σκορπιός»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.