ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος – MEGA: Ιδιωτικά πάρτι σε βίλες για να γλιτώσουν τα πρόστιμα (vid)

Λύση για να αποφύγουν τα πρόστιμα προσπάθησαν να βρουν κάποιοι επιτήδειοι στη Μύκονο
Μύκονος – MEGA: Ιδιωτικά πάρτι σε βίλες για να γλιτώσουν τα πρόστιμα (vid)

Λύση για να αποφύγουν τα πρόστιμα προσπάθησαν να βρουν κάποιοι, μετατρέποντας βίλες σε night club και «ιδιωτικά πάρτι» σε events με είσοδο.

Η Μύκονος προσπαθεί να σταθεί όρθια και σύμφωνα με τον επιχειρηματία του νησιού Σταύρο Γρύμπλα, στα τουλάχιστον τρία πάρτι που πραγματοποιήθηκαν στο νησί το σαββατοκύριακο υπήρξε αντίτιμο για την είσοδο, και δεν κόπηκε καμία απόδειξη.

«Κάποιοι νοικιάζουν τις βίλες από τους ιδιοκτήτες και κάνουν 3-4 φορές την εβδομάδα τα “γενέθλιά” τους. Από πέρυσι έχει ξεκινήσει αυτό. Είναι άβατο. Δεν πηγαίνει η αστυνομία. Τα λεφτά είναι μαύρα, φεύγουν κατευθείαν στο εξωτερικό. Είναι οξύμωρο αυτό το πράγμα. Οι νόμιμοι να είναι παράνομοι», σημείωσε ο κ. Γρύμπλας.

«Το αντίτιμο είναι τεράστιο με τους ξένους, τους πλούσιους. Ούτε τα λεφτά μένουν στη χώρα μας, ούτε φορολογούνται. Μιλάμε για νούμερα εξωπραγματικά», πρόσθεσε.

«Αυτό το σαββατοκύριακο έγιναν τρία πάρτι στη Μύκονο. Ο αριθμός των ατόμων εξαρτάται από το μέγεθος της βίλας, από το πόσους θα βρουν να προσκαλέσουν. Είναι 20 άτομα που καλούν κόσμο και μπορεί να μαζευτούν 300-500 άτομα στα πάρτι αυτά. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί και επώνυμα. Αλλά πώς θα πάει η αστυνομία αφού είναι ιδιωτικό το πάρτι;», συνέχισε ο κ. Γρύμπλας.

«Εμείς βάζουμε πλάτη στην οικονομία μας. Δεν γίνεται να έρχονται οι επιτήδειοι και να παίρνουν όλο το χρήμα και να μένουν τα μαγαζιά χωρίς κόσμο», είπε κλείνοντας.

Πέτσας: «Πιθανό ένα δεύτερο lockdown!»

Μύκονος: Πάρτι στα… κρυφά με εκατοντάδες κόσμου!

Πάρτι… καλά οργανωμένα, με dj, με φωτισμό, φυσικά με ποτά και το κυριότερο; Με αντίτιμο εισόδου!

Στις αποκλειστικές εικόνες του Live News φαίνονται απίστευτες εικόνες συνωστισμού, σε σπίτια όπου φυσικά η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει.

Ένα άλλο κομμάτι, εξίσου σημαντικό, είναι βεβαίως και το φορολογικό, καθώς αποδείξεις για την είσοδο και τα ποτά δεν κόπηκαν… ούτε για αστείο!

ΠΗΓΗ: megatv.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος – MEGA: Ιδιωτικά πάρτι σε βίλες για να γλιτώσουν τα πρόστιμα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.