ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Πέρυσι σούβλιζαν με νοσοκομειακές στολές και γάντια (vid)

Το διάσημο beach club Nammos στη Μύκονο είχε «προβλέψει» από το Πάσχα του 2019 τον κορονοϊό και είχε φροντίσει να εφοδιάσει το προσωπικό με νοσοκομειακές στολές και γάντια προετοιμάζοντας το για τα μέτρα επαφής με τους πελάτες! Φυσικά πρόκειται για ένα σατυρικό βίντεο. Το Nammos φυσικά θα παραμείνει κλειστό και το Mykonos Live TV δημοσίευσε...
Μύκονος: Πέρυσι σούβλιζαν με νοσοκομειακές στολές και γάντια (vid)

Το διάσημο beach club Nammos στη Μύκονο είχε «προβλέψει» από το Πάσχα του 2019 τον κορονοϊό και είχε φροντίσει να εφοδιάσει το προσωπικό με νοσοκομειακές στολές και γάντια προετοιμάζοντας το για τα μέτρα επαφής με τους πελάτες!

Φυσικά πρόκειται για ένα σατυρικό βίντεο. Το Nammos φυσικά θα παραμείνει κλειστό και το Mykonos Live TV δημοσίευσε αυτά τα πλάνα με μια δόση χιούμορ αλλά και νοσταλγίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα – Χανιά: Η καλύτερη πατέντα (μη) σούβλας (vid)

«Οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές και δεν θα τις περάσουμε στα νησιά. Μένουμε σπίτι και ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας μέρη. Καλό Πάσχα», αναφέρει η σελίδα του καναλιού.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Πέρυσι σούβλιζαν με νοσοκομειακές στολές και γάντια (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.