ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Πετρέλαιο τρέχουν οι βρύσες αντί για νερό

Απίστευτα πλάνα από βρύσες στη Μύκονο.
Μύκονος: Πετρέλαιο τρέχουν οι βρύσες αντί για νερό

Μύκονος: Απίστευτο σκηνικό στο νησί. Οι βρύσες τρέχουν πετρέλαιο αντί για νερό, σοκαριστικά πλάνα.

Σαν να μην έφτανε η λειψυδρία, οι κάτοικοι του νησιού των Ανέμων έχουν να αντιμετωπίσουν κι άλλο πρόβλημα καθώς στα σπίτια τους τρέχει μολυσμένο νερό.

Το Mykonos Live TV δημοσιεύει ένα άκρως αποκαλυπτικό και ταυτόχρονα σοκαριστικό βίντεο, το οποίο δείχνει το ακατάλληλο νερό σε βρύση οικίας στο νησί των Ανέμων.

Όπως προκύπτει από τη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης, το πρόβλημα προέκυψε λόγω απρόοπτης βλάβης σε ταχυδιυλιστήριο με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Μαράθι, Καντούνια, Αγία Σοφία, Τούρλος, Άγιος Στέφανος και Χουλάκια.

Άμεσα συνεργείο έσπευσε να αποκαταστήσει τη βλάβη, ωστόσο οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με το πρόβλημα της μόλυνσης που ήρθε να προστεθεί σε αυτό της έλλειψης νερού λόγω καλοκαιριού.

Δείτε το απίστευτο βίντεο από την Μύκονο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Ερωτευμένη με εκπαιδευτή σκύλων

Με VAR τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Ο Άνθρωπος του Θεού – Η ζωή του Αγίου Νεκταρίου: Η ταινία που μιλά στην ψυχή μας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Πετρέλαιο τρέχουν οι βρύσες αντί για νερό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.