ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Πλήρωσαν το «βάρος τους σε χρυσάφι» για μασημένα καλαμαράκια! – Ο εξωφρενικός λογαριασμός

Με «χρυσάφι» πλήρωσε τέσσερα πιάτα σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου ένας Αυστραλός τουρίστας τα οποία ήταν για... πέταμα όπως κατήγγειλε.
Μύκονος: Πλήρωσαν το «βάρος τους σε χρυσάφι» για μασημένα καλαμαράκια! – Ο εξωφρενικός λογαριασμός

Θέμα και πάλι στα διεθνή ΜΜΕ έγινε η Μύκονος, όχι για τις ομορφιές της, αλλά για την ακρίβεια και τους εξωφρενικούς λογαριασμούς της.

Οικογένεια Αυστραλών, με δύο παιδιά κατήγγειλε ότι για τέσσερα άθλια πιάτα, χρεώθηκε με το απίστευτο ποσό των 1.387 ευρώ!

Όπως αναφέρει ο πατέρας της οικογένειας των τουριστών ονόματι Ντέιβιντ το εστιατόριο του σέρβιρε «μασημένα καλαμαράκια, ένα άγευστο χταπόδι, ακατάλληλα προς βρώση ζυμαρικά και μια θλιβερή φρουτοσαλάτα».

Μάλιστα ισχυρίζεται πως όταν διαμαρτυρήθηκε στους αρμόδιους, αντιμετώπισε απειλητική συμπεριφορά από το προσωπικό. «Μας “τσίμπησαν”. Θα έπρεπε να βάλουν προειδοποιητικές πινακίδες. Είναι παγίδα για τους τουρίστες. Είναι πιο ακριβό κι από το Ριτζ στο Παρίσι, αλλά το φαγητό δεν τρώγεται», δήλωσε ο 50χρονος Ντέιβιντ, ο οποίος διατηρεί και ο ίδιος εστιατόριο στο Παρίσι.

Μάλιστα προσθέτει ότι του χρέωσαν στην κάρτα και φιλοδώρημα ύψους 150 ευρώ, χωρίς να τον ρωτήσουν!

Το συγκεκριμένο εστιατόριο που βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου έχει δεχθεί τα πυρά και αρκετών άλλων τουριστών που έχει κάνει παρόμοιες καταγγελίες για υπερβολική ακρίβεια και άσχημες συμπεριφορές από το προσωπικό.

Τα παραπάνω περιστατικά έρχονται λίγες μέρες μετά τα 400 ευρώ που πλήρωσαν δύο Καναδοί για 12 στρείδια και δύο ποτά και τα 600 ευρώ που πλήρωσε μια Αμερικανίδα με την κόρη της για δύο καβουροπόδαρα.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ισχυρίζεται από την πλευρά του πως υπάρχουν τιμοκατάλογοι στην είσοδο του μαγαζιού και πως οι καταγγελίες γίνονται από άτομα που δηλώνουν influencers και ζητούν να φάνε δωρεάν.

Ολα τα παραπάνω έχουν οδηγήσει να υπάρχουν πολλά άδεια δωμάτια στη Μύκονο, σε ένα νησί που κάθε καλοκαίρι τραβάει τους εγκληματίες, έναν ακόμη σοβαρό λόγο δηλαδή που αποθαρρύνει τον τουρισμό.

Μύκονος: Δείτε παρακάτω το απίστευτο ρεπορτάζ




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Πλήρωσαν το «βάρος τους σε χρυσάφι» για μασημένα καλαμαράκια! – Ο εξωφρενικός λογαριασμός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.