Η Μύκονος στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών από ΜΜΕ. Πολλά τα κενά δωμάτια, παρότι Αύγουστος, στο «νησί των Ανέμων». Καταγγελίες για κομπίνες.

Η Μύκονος στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών από ΜΜΕ. Πολλά τα κενά δωμάτια, παρότι Αύγουστος, στο «νησί των Ανέμων».

Στο «στόχαστρο» του διεθνούς Τύπου, αλλά και των τουριστών έχει βρεθεί αυτό το καλοκαίρι η Μύκονος. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωτινή ενημέρωση»,  ως αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν πολλά κενά δωμάτια παρότι διανύουμε τον… μήνα των αδειούχων, τον Αύγουστο δηλαδή.

Η εξωφρενική ακρίβεια, οι τρομερές κομπίνες, οι συνεχόμενες κλοπές και έχουν προκαλέσει σοβαρές συνέπειες σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής μόνο στη Μύκονο επιβάλλεται με το ζόρι φιλοδώρημα στο 20% του λογαριασμού!!!. Αυτό είναι μόνο ένα από τα δεκάδες αρνητικά που έχουν αποθαρρύνει πολλούς τουρίστες (μεταξύ των οποίων και διάσημοι) από να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μύκονος είναι σχεδόν καθημερινό θέμα στην Daily Mail, η οποία κάνεις συνεχείς αναφορές στην ακρίβεια που επικρατεί, αλλά και σε κλοπές. Αναλυτικότερα… αγαπημένο θέμα του αγγλικού Μέσου είναι τα καλαμαράκια τα οποία πληρώνει κάποιος σε… χρυσάφι στη Μύκονο.

Παράλληλα υπάρχει δεκάδες είναι τα βίντεο στην πλατφόρμα «Tik Tok» με όσους ανεβάζουν εξωφρενικούς λογαριασμούς που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν.

Επίσης όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, τουρίστες «έκλεισαν» βίλα στη Μύκονο μέσω ίντερνετ και όταν έφτασαν στο νησί δεν έβρισκαν τη βίλα γιατί δεν υπήρχε στην πραγματικότητα!

Ολο αυτό το κλίμα έχει αποθαρρύνει πολλούς διάσημους που αποφεύγουν να κάνουν πλέον τις διακοπές τους στο νησί και αξίζει να σημειωθεί ότι πλην  του Έλον Μασκ, τις προηγούμενες ημέρες δεν βρέθηκε κάποιο άλλο «δυνατό όνομα» στη Μύκονο.

Το μόνο «όνομα» που αναμένεται προσεχώς είναι ο Αμερικανός ράπερ 50 Cent, o οποίος φυσικά δεν έρχεται μόνο για διακοπές, αλλά θα πληρωθεί αδρά, παίζοντας μουσική σε γνωστό κλαμπ.

Ειδήσεις σήμερα

Μύκονος: Αυτός είναι ο λόγος που το νησί τραβάει τους εγκληματίες

Βίντεο με μαγιό από την Μύκονο που κόβει την ανάσα

Αυτή είναι η πιο όμορφη πετσέτα θαλάσσης!

Μύκονος: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ