ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί

Η Μύκονος στο στόχαστρο αρνητικών κριτικών από ΜΜΕ. Πολλά τα κενά δωμάτια, παρότι Αύγουστος, στο «νησί των Ανέμων».
Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί

Στο «στόχαστρο» του διεθνούς Τύπου, αλλά και των τουριστών έχει βρεθεί αυτό το καλοκαίρι η Μύκονος. Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωτινή ενημέρωση»,  ως αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν πολλά κενά δωμάτια παρότι διανύουμε τον… μήνα των αδειούχων, τον Αύγουστο δηλαδή.

Η εξωφρενική ακρίβεια, οι τρομερές κομπίνες, οι συνεχόμενες κλοπές και έχουν προκαλέσει σοβαρές συνέπειες σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής μόνο στη Μύκονο επιβάλλεται με το ζόρι φιλοδώρημα στο 20% του λογαριασμού!!!. Αυτό είναι μόνο ένα από τα δεκάδες αρνητικά που έχουν αποθαρρύνει πολλούς τουρίστες (μεταξύ των οποίων και διάσημοι) από να κάνουν τις διακοπές τους στο νησί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Μύκονος είναι σχεδόν καθημερινό θέμα στην Daily Mail, η οποία κάνεις συνεχείς αναφορές στην ακρίβεια που επικρατεί, αλλά και σε κλοπές. Αναλυτικότερα… αγαπημένο θέμα του αγγλικού Μέσου είναι τα καλαμαράκια τα οποία πληρώνει κάποιος σε… χρυσάφι στη Μύκονο.

Παράλληλα υπάρχει δεκάδες είναι τα βίντεο στην πλατφόρμα «Tik Tok» με όσους ανεβάζουν εξωφρενικούς λογαριασμούς που υποχρεώθηκαν να πληρώσουν.

Επίσης όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, τουρίστες «έκλεισαν» βίλα στη Μύκονο μέσω ίντερνετ και όταν έφτασαν στο νησί δεν έβρισκαν τη βίλα γιατί δεν υπήρχε στην πραγματικότητα!

Ολο αυτό το κλίμα έχει αποθαρρύνει πολλούς διάσημους που αποφεύγουν να κάνουν πλέον τις διακοπές τους στο νησί και αξίζει να σημειωθεί ότι πλην  του Έλον Μασκ, τις προηγούμενες ημέρες δεν βρέθηκε κάποιο άλλο «δυνατό όνομα» στη Μύκονο.

Το μόνο «όνομα» που αναμένεται προσεχώς είναι ο Αμερικανός ράπερ 50 Cent, o οποίος φυσικά δεν έρχεται μόνο για διακοπές, αλλά θα πληρωθεί αδρά, παίζοντας μουσική σε γνωστό κλαμπ.

Ειδήσεις σήμερα

Μύκονος: Αυτός είναι ο λόγος που το νησί τραβάει τους εγκληματίες

Βίντεο με μαγιό από την Μύκονο που κόβει την ανάσα

Αυτή είναι η πιο όμορφη πετσέτα θαλάσσης!

Μύκονος: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Πολλά τα κενά δωμάτια και τρελό «κράξιμο» στο εξωτερικό – Τι έχει συμβεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.