ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Σε πόσα χρήματα ανέρχεται η λεία από ληστεία σε πολυτελή βίλα – Δεν άφησαν ούτε παπούτσι οι ληστές

Εισβολή διαρρηκτών στη Μύκονο, ξάφρισαν βίλα τουριστών με τη λεία να ανέρχεται στα 79.000 ευρώ.
Μύκονος: Σε πόσα χρήματα ανέρχεται η λεία από ληστεία σε πολυτελή βίλα – Δεν άφησαν ούτε παπούτσι οι ληστές

Μύκονος: Εν μέσω προβλημάτων συνεχίζεται η καλοκαιρινή σεζόν στο Κυκλαδίτικο νησί, καθώς αυτή τη φορά δεν είχαμε πρόβλημα με κάποιον πανάκριβο λογαριασμό, αλλά είχαμε ληστεία.

Οπως κατήγγειλε παρέα τουριστών από το Μαρόκο, το Ιράκ και τη Δομινικανή Δημοκρατία, όταν τα ξημερώματα έφτασε στο ισόγειο βίλας όπου διέμενε διαπίστωσε οτι είχε γίνει διάρρηξη.

Οι ληστές είχαν κάνει τα πάντα άνω κάτω, ξαφρίζοντας μέχρι και τα ρούχα και τα παπούτσια, όπως διαπιστώθηκε.

Συνολικά η λεία ανέρχεται σε 79.000 ευρώ, ενώ αναλυτικά οι κλέφτες είχαν αρπάξει 12.900 ευρώ, 3.000 Δηνάρια και 3.000 σε νομίσματα Αραβικών Εμιράτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία είναι το 2ο παρόμοιο χτύπημα μέσα σε τρεις ημέρες από την -κατά τα φαινόμενα- ίδια συμμορία.

Φέτος η Μύκονος έχει καλύτερη αστυνόμευση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μάλιστα έχουν γίνει πολλές συλλήψεις κακοποιών, όμως να που ακόμη οι ληστείες δεν έχουν εκλείψει εντελώς.

Μύκονος: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του ALPHA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Σε πόσα χρήματα ανέρχεται η λεία από ληστεία σε πολυτελή βίλα – Δεν άφησαν ούτε παπούτσι οι ληστές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.