ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Συνελήφθη η συμμορία με τα.. στρινγκ!

Την συμμορία αποτελούσαν καλλίγραμμές γυναίκες με αποκαλυπτικά μαγιό που έβαζαν στόχο τουρίστες - Πως κατάφερε η αστυνομία να φτάσει στη σύλληψη.
Μύκονος: Συνελήφθη η συμμορία με τα.. στρινγκ!

Μύκονος: Στη σύλληψη 4 ατόμων που εμπλέκονται με την συγκεκριμένη συμμορία προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) η Αστυνομία του νησιού.

Η συμμορία αποτελούταν από 2 εντυπωσιακές Ιταλίδες γυναίκες που πλησίαζαν ανυποψίαστους θαμώνες σε γνωστό μπιτς μπαρ της Μυκόνου και 2 άντρες που είχαν το ρόλο του «τσιλιαδόρου» όταν γινόντουσαν οι κλοπές.

Οι Ιταλίδες, φλέρταραν με ερωτική διάθεση τα θύματα τους ντυμένες με αποκαλυπτικά μαγιό που τραβούσαν τα βλέμματα. Στη συνέχεια, άρπαζαν κινητά, πορτοφόλια, ακόμη και ακριβά ρολόγια εκμεταλλευόμενες τον αντιπερισπασμό που δημιουργούσε το παρουσιαστικό τους.

Πως έφτασε η αστυνομία στη σύλληψη

Το λάθος που έκαναν οι νεαρές κοπέλες και οδήγησε στην αποκάλυψη τους ήταν ότι προσπάθησαν να κλέψουν δύο συμπατριώτες τους, οι οποίοι ωστόσο για κακή του τύχη ήταν αστυνομικοί! Ταυτόχρονα, μία Αμερικανίδα τουρίστρια η οποία αντιλήφθηκε ότι της έλειπε το κινητό κατάφερε να το εντοπίσει μέσω εφαρμογής που χρησιμοποιεί Gps.

Έτσι, αφού ενημέρωσαν το προσωπικό του μπιτς μπαρ, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού περικύκλωσαν τη σπείρα και κάλεσαν την Αστυνομία η οποία προχώρησε στις συλλήψεις.

 

Διαβάστε Επίσης:

Μύκονος: Πετρέλαιο τρέχουν οι βρύσες αντί για νερό

Μύκονος: Οι κάτοικοι δεν έχουν νερό να μαγειρέψουν και οι πισίνες είναι γεμάτες! (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Συνελήφθη η συμμορία με τα.. στρινγκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.