ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι αλλοδαποί ληστές του ρόλεξ των 90.000 ευρώ (vids)

Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που άρπαξαν δια της βίας ένα ρόλεξ αξίας 90.000 ευρώ από τη σύζυγο γνωστού βιομήχανου, στη Μύκονο.
Μύκονος: Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι αλλοδαποί ληστές του ρόλεξ των 90.000 ευρώ (vids)

Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί που άρπαξαν δια της βίας ένα ρόλεξ αξίας 90.000 ευρώ από τη σύζυγο γνωστού Έλληνας βιομήχανου, στη Μύκονο.

Θυμίζουμε οτι στο περιστατικό της 16ης Αυγούστου, ο ένας από τους δύο Ιταλούς χτύπησε τη γυναίκα, άρπαξε το ρολόι και στη συνέχεια το έσκασε μαζί με τον συνεργό του που τον περίμενε πάνω σε μηχανή με πλαστές πινακίδες.

Οι αρχές της Μυκόνου κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες, ωστόσο το πανάκριβο ρόλεξ δεν βρέθηκε πάνω τους το ρολόι καθώς είχαν προλάβει να το προωθήσουν σε άλλο συνεργό τους.

Τελικά οι νεότερες εξελίξεις θέλουν να έχουν συλληφθεί στην Πάτρα από όπου οι δυο Ναπολιτάνοι στην καταγωγή κακοποιοί θα αναχωρούσαν με προορισμό την Ιταλία ακτοπλοϊκώς.

Δείτε το ρεπορτάζ με τις νεότερες πληροφορίες για το περιστατικό με το ρολόι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Στην Πάτρα συνελήφθησαν οι αλλοδαποί ληστές του ρόλεξ των 90.000 ευρώ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.