ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Θα πάθει τα ίδια η Πάρος; – Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου

Η οργισμένη ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου για την Πάρο που κινδυνεύει να γίνει Μύκονος
Μύκονος: Θα πάθει τα ίδια η Πάρος; – Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται ένα βήμα πριν μπει στον τελευταίο του μήνα, είναι πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τον τουρισμό στη χώρα αλλά και για την ακρίβεια στα νησιά, με την Πάρο να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα καθώς κινδυνεύει να γίνει Μύκονος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχετε ήδη διαβάσει μέσα από το Sportime, η Μύκονος έχει «πατώσει» φέτος στον τουρισμό με τα «διόδια» στο αεροδρόμιο να αποτελούν μεταξύ άλλων, «ταφόπλακα» για το νησί των «ανέμων».

Σκυτάλη από τη Μύκονο όμως δεν αποκλείεται να πάρουν σύντομα και άλλα ελληνικά νησιά όπως για παράδειγμα η Πάρος, με τον Λάκη Λαζόπουλο να αναδεικνύει μέσω μιας οργισμένης ανάρτησης του, το πρόβλημα που υπάρχει στο νησί.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αναφέρθηκε με ένα καυστικό σχόλιο για τις παραλίες που γίνονται πλέον προορισμός αποκλειστικά για λίγους και με συγκεκριμένο πορτοφόλι, στερώντας το δικαίωμα σε όλους να απολαύσουν τις θάλασσες ενός από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας.

Ειδικότερα, ο Λάκης Λαζόπουλος αναρτώντας μια χαρακτηριστική φωτογραφία, ανέφερε πως «Αυτή η κατάσταση πάει να καθιερωθεί και στην Πάρο. Πάνε να την μυκονιάσουν. Ξαπλώστρες, κρεβάτια, ντιβάνια και ούτε σπιθαμή για τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού. Δεν γνωρίζω αν έχει δώσει άδεια ο Δήμος Πάρου. Ξέρω οτι ο κόσμος λέει πάμε στην Πάρο όχι στην Πάρω. Είμαι με τους διαμαρτυρόμενους. Περιμένουμε άμεση απελευθέρωση των παραλιών και για τους μη ξαπλώνοντες».

Δείτε την οργισμένη ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου:

Μύκονος: Θα πάθει τα ίδια η Πάρος; - Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Θα πάθει τα ίδια η Πάρος; – Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.