ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Ξέφρενο πάρτι για να γιορτάσει το τέλος των περιοριστικών μέτρων (vid)

Η Μύκονος επέστρεψε σε ρυθμούς...κανονικότητας, έπειτα από οκτώ μέρες χωρίς μουσικές και με απαγόρευση κυκλοφορίας. Ασταμάτητα τα πάρτι! 
Μύκονος: Ξέφρενο πάρτι για να γιορτάσει το τέλος των περιοριστικών μέτρων (vid)

Η Μύκονος επέστρεψε σε ρυθμούς…κανονικότητας, έπειτα από οκτώ μέρες χωρίς μουσικές και με απαγόρευση κυκλοφορίας. Ασταμάτητα τα πάρτι! 

Η Μύκονος πήρε και πάλι τα «πάνω» της. Ύστερα από οκτώ μέρες χωρίς μουσικές και με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις μια η ώρα το βράδυ, όλοι στο νησί επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς.

Η μουσική και τα πάρτι σε γνωστά σημεία του νησιού δεν σταματάει ποτέ, με τον κόσμο να ξεφαντώνει.

Πλέον, οι αφίξεις συνεχίζονται εντατικά στο νησί από αέρος και θαλάσσης. Οι ενθουσιασμένοι τουρίστες σηκώνονταν συχνά από τα τραπέζια τους, παρά τις συστάσεις των υπευθύνων.

Οι καταστηματάρχες περιμένουν αγωνιωδώς και πάλι αύξηση στις εισπράξεις, μετά και την επιστροφή του κόσμου. Πάντως, οι συστάσεις γίνονται τακτικά, για τήρηση των μέτρων.

Φυσικά, κανείς δεν είναι εύκολο να συγκρατηθεί. Ξέροντας ότι η το νησί των ανέμων είναι ταυτισμένο με την απόλυτη διασκέδαση εδώ και δεκαετίες, έστω και αν έχει αλλάξει πολύ, ειδικά με την οικονομική κρίση.

Το βράδυ η Χώρα ετοιμάζεται κι αυτή να μπει δυνατά στο παιχνίδι με τα μεγάλα κλαμπ να είναι φουλ κλεισμένα από δυνατούς πελάτες, οι οποίοι θα τα γεμίσουν υπό τους ήχους δυνατής μουσικής.

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε επίσης: 

Τζιοβίνκο: Η Αλ Χιλάλ και ο Λουτσέσκου «βρήκαν την άκρη» για να πάει στον ΠΑΟΚ

Μύκονος: Σύλληψη διακινητών ναρκωτικών μπροστά στην κάμερα (vid)

Survivor: Η παίκτρια με τα ατελείωτα πόδια ποζάρει και κάνει χαμό στο Instagram (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Ξέφρενο πάρτι για να γιορτάσει το τέλος των περιοριστικών μέτρων (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.