ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύλος των Ξωτικών: Τρόμος για παιδάκια – Ατύχημα στα Τρίκαλα (vid)

Πώς έγινε το ατύχημα στα Τρίκαλα
Μύλος των Ξωτικών: Τρόμος για παιδάκια – Ατύχημα στα Τρίκαλα (vid)

Μύλος των Ξωτικών: Πανικός επικράτησε το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα.

Το παιχνίδι τριών παιδιών στην πόλη του παραμυθιού, λίγο έλειψε να μετατραπεί σε κόλαση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, το τρενάκι στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο τρενάκι, το οποίο βρισκόταν σταματημένο κοντά στο τέλος της διαδρομής.

Άμεσα, στο σημείο έσπευσαν γονείς, άλλοι επισκέπτες και οι άνθρωποι του Μύλου των Ξωτικών για να απομακρύνουν τα παιδιά, τα οποία κατατρομαγμένα απ’ όσα είχαν προηγηθεί, ούρλιαζαν και έκλαιγαν. Ένα από τα παιδιά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έπαθε κρίση πανικού.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Οι πρώτες πληροφορίες του cyclades24.gr αναφέρουν πως το ατύχημα σημειώθηκε πιθανόν από λάθος χειρισμό του υπεύθυνου του παιχνιδιού.

Οι άνθρωποι του Μύλου των Ξωτικών κινήθηκαν άμεσα και βρέθηκαν δίπλα στα τραυματισμένα παιδιά για να τους παράσχουν κάθε βοήθεια.

Λίγα λεπτά μετά το ατύχημα, το πρόβλημα στο τρενάκι διορθώθηκε και το παιχνίδι συνέχισε τις διαδρομές του!

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, στο Μύλο των Ξωτικών έφτασε και η αστυνομία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και γίνονται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Έρχεται ψυχρή εισβολή με χιόνια ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο

Μύλος των Ξωτικών: Δείτε το βίντεο

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύλος των Ξωτικών: Τρόμος για παιδάκια – Ατύχημα στα Τρίκαλα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.