ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μην χάσουμε την μπάλα με τη διαιτησία και την τηλεδιοίκηση για τα όσα έγιναν πραγματικά στα Τέμπη, έτσι;

Ασχολούμαστε με το πρωτάθλημα στη Super League και τη διαιτησία, αλλά μην ξεχάσουμε τα Τέμπη μέσα σε όλα.
Μην χάσουμε την μπάλα με τη διαιτησία και την τηλεδιοίκηση για τα όσα έγιναν πραγματικά στα Τέμπη, έτσι;

Η τραγωδία στα Τέμπη δεν τελείωσε, δεν θα ξεχαστεί και δεν πρέπει να ξεχαστεί. Το Sportime θα το θυμίζει το γεγονός, θα αναδεικνύει την υποκρισία και το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν τιμωρηθούν οι υπαίτιοι σε κάθε εξώφυλλο, σε κάθε ευκαιρία, ποδοσφαιρική ή μη.

Διότι, το πρωτάθλημα της Super League είναι όντως εντυπωσιακό τη φετινή σεζόν. Τέσσερις ομάδες είναι μέσα στο κόλπο, σπάνια να το έχουν ζήσει αυτό οι νεότερες γενιές, μας κρατά σε αγωνία και εγρήγορση και βγάζει και είναι και ποδοσφαιρικά ελκυστικό. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται όλη αυτή η φασαρία για τους elite διαιτητές και τον ορισμό τους στα παιχνίδια.

Η διαιτησία του Νταμπάνοβις ήταν άθλια. Δεν το συζητάμε. Από τις χειρότερες που έχουμε δει. Ο Μπένετ είναι έκθετος και το μπαλάκι δηλώσεων ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Τάκη Μπαλτάκο ήταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας την Δευτέρα.

Πως, τι, γιατί, μικρή σημασία έχει.

Διότι, δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά το γεγονός πως ο Κώστας Καραμανλής στην απολογία του…. Συγγνώμη, λάθος. Ο Κώστας Καραμανλής στην ομιλία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την Τραγωδία στα Τέμπη έκανε κυβίστηση που θα ζήλευσε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης στα «καλά» του.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ανέλαβε «μερίδιο» της πολιτικής ευθύνης και στη συνέχεια… μοίρασε τις ευθύνες σε σταθμάρχη, λοιπές παθογένειες του δημοσίου και τον… άτιμο τον χρόνο που δεν του έφτασε για να ολοκληρώσει το έργο του. Με άλλα λόγια, στο «υπήρχε τηλεδιοίκηση» κρύβεται πίσω η πολιτεία και οι πραγματικοί υπεύθυνοι.

Κι επειδή έχουν που έχουν το ταλέντο οι διάφοροι «Καραμανλήδες» να κρύβονται πίσω από τις λέξεις και να παίρνουν όσκαρ υποκρισίας, δεν χρειάζεται να κρύβονται και πίσω από τη φασαρία που κάνουν οι ομάδες για το πρωτάθλημα και τους διαιτητές, αποπροσανατολίζοντας τους οπαδούς τους. Ας μην ξεχνούν και αυτοί, οι οπαδοί, πως είναι πρώτα πολίτες μιας χώρας που πέρα από το «ζούμε από τύχη», δεν τιμωρούνται οι «εγκληματίες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μην χάσουμε την μπάλα με τη διαιτησία και την τηλεδιοίκηση για τα όσα έγιναν πραγματικά στα Τέμπη, έτσι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…