Μίνα Αρναούτη: «Γι' αυτό θα κινηθώ νομικά εναντίον της οικογένειας Παντελίδη» (vid)

Η Μίνα Αρναούτη ετοιμάζει αγωγές για το τροχαίο στο οποίο η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά και ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του.

Η διαμάχη της Μίνας Αρναούτη με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη θα έχει κι άλλα «επεισόδια». Οπως έκανε γνωστό η ίδια, προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειας, κάτι το οποίο θα γίνει τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα θα καταθέσει αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα στο οποίο η ίδια τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής σκοτώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παλλήνη: Νεκρός νεαρός σε τροχαίο

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η Μίνα Αρναούτη δήλωσε τα εξής:

«Είμαι σε μια φάση που περιμένω κι εγώ να αρχίσω να δουλεύω σιγά σιγά, γιατί μετά από αυτό που πέρασα δεν εργάζομαι. Να βρω τους ρυθμούς μου. Είμαι σε μία φάση να ζητήσω την αποζημίωση για την υπόθεση με τον Παντελή Παντελίδη, αλλά έχω άλλο ένα χειρουργείο. Πάντα λέω ότι είναι το τελευταίο, αλλά τελικά δεν τελειώνει. Ελπίζω αυτό να είναι το τελευταίο» είπε αρχικά.

Όσον αφορά τις δίκες και τις αγωγές αναφορικά με την υπόθεση του τροχαίου η Μίνα Αρναούτη είπε: «Πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει η αγωγή για ηθική και σωματική βλάβη. Έχω τεράστια προβλήματα, φοβίες. Η εντατική, όλο αυτό που πέρασα, έχω άγχος. Συμβουλεύτηκα ψυχίατρο. Διεκδικώ τα έξοδα για την αποκατάστασή μου από το τροχαίο, από την ασφαλιστική. Μου έχουν στείλει αγωγές, μηνύσεις. Δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, αλλά θα κινηθώ». Είπε επίσης: «Έχω κάνει τεράστια έξοδα για να αποκαταστασθώ και ζητάω πίσω αυτά τα χρήματα από την ασφαλιστική. Και η ασφαλιστική μπορεί να κινηθεί κατά της οικογένειας. Δεν το γνωρίζω».

Η Μίνα Αρναούτη παραδέχθηκε ακόμα ότι την ενοχλεί πάρα πολύ που την αναγνωρίζουν στον δρόμο και τη συνδέουν με το δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. «Αυτό θα ήθελα να ξεχαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τέλος στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα άλλαζε κάτι από τη μοιραία βραδιά είπε χαμογελώντας με πικρία: «Αν ήξερα ότι θα συμβεί δεν θα ξεκίναγα να πάω πουθενά. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα έσωζα και τον Παντελή».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram