ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίνα Αρναούτη: Το μυθικό ποσό που διεκδικεί για το δυστύχηµα µε τον Παντελίδη

Το ποσό του 1,1 εκατομμυρίων ευρώ αξιώνει η Μίνα Αρναούτη μέσω αγωγής ως ηθική και οικονομική αποζημίωση, για το τροχαίο με τον Παντελίδη.
Μίνα Αρναούτη: Το μυθικό ποσό που διεκδικεί για το δυστύχηµα µε τον Παντελίδη

Το ποσό του 1,1 εκατομμυρίων ευρώ αξιώνει ως αποζημίωση η Μίνα Αρναούτη -μέσω αγωγής που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες- ως ηθική και οικονομική αποζημίωση, για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη.

Στο δημοσίευμά της η Realnews αναφέρει: «Από τη μοιραία εκείνη ημέρα η ζωή μου άλλαξε άρδην, διαλύθηκα ως άνθρωπος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά… Αδυνατώ πλέον να ζήσω ως φυσιολογική και απολύτως υγιής νέα γυναίκα, όπως ζούσα πριν από το ατύχημα… Μοιάζω αρτιμελής, δεν είμαι…».

Στις παραπάνω φράσεις της Μίνας Αρναούτη συμπυκνώνεται η πολυσέλιδη αγωγή που κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες, ζητώντας 1,1 εκατ. ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση, για το τροχαίο δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη, στο αυτοκίνητο του οποίου η ίδια ήταν συνεπιβάτης, τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Την ημέρα που ο δημοφιλής τραγουδιστής, πατώντας δυνατά το γκάζι, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες σε ανισόπεδο κόμβο της λεωφόρου Βουλιαγμένης και πέρασε στην αιωνιότητα, ενώ τραυματίστηκαν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου που επέβαιναν στο πολυτελές τζιπ.

Στην αγωγή της η Μίνα Αρναούτη περιγράφει όσα βίωσε εκείνο το βράδυ, τη μάχη που έδωσε για τη ζωή της επί μήνες στο νοσοκομείο, αλλά και τον Γολγοθά που ακολούθησε με εξαντλητικές φυσικοθεραπείες και αλλεπάλληλα χειρουργεία αποκατάστασης. Ξύπνησε έπειτα από περίπου 40 ηµέρες στη ΜΕΘ και έπαθε σοκ από την εικόνα που αντίκρισε: “∆εν µε αναγνώριζα στον καθρέφτη. Ήμουν ένα κουβάρι από κόκαλα, σίδερα και σωληνάκια, παντελώς αδύναµη, ανίκανη για την παραµικρή κίνηση. Μετά την αφαίρεση της τραχειοστοµίας δεν έβγαινε η φωνή µου, η οποία επανήλθε σταδιακά µετά από 2 εβδοµάδες.

Συνολικά νοσηλεύτηκε για 189 ηµέρες, ενώ υπεβλήθη σε 16 χειρουργικές επεµβάσεις. Στο πλευρό της βρισκόταν συνεχώς η µητέρα της. Η ίδια ήταν αδύναµη και ανίκανη να αυτοεξυπηρετηθεί. «Ισοδυναµούσε µε φυλακή. Ήμουν εγκλωβισµένη στο ίδιο µου το σώµα, ανήµπορη να κινηθώ, κυριολεκτικά ανάπηρη».

Μίνα Αρναούτη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mina Arnaouti 🐚🤍 (@mina.arnaouti) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🐞🐚☀️ Ήλιος πάνω ,ήλιος κάτω Όμορφη που `ν’ η ζωή 😁 @parizianista 👙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mina Arnaouti 🐚🤍 (@mina.arnaouti) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίνα Αρναούτη: Το μυθικό ποσό που διεκδικεί για το δυστύχηµα µε τον Παντελίδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.