ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψεύτικο μήνυμα: Προσοχή μοιράζουν μάσκες με υπνωτικό

Μήνυμα: Προειδοποιούν τους πολίτες ότι επιτήδειοι μοιράζουν χειρουργικές μάσκες μίας χρήσεις ποτισμένες με υπνωτικό. Ένα νέο μήνυμα έχει αρχίσει να διασπείρεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο επιτήδειοι χτυπάνε τις πόρτες ανυποψίαστων πολιτών και με την δικαιολογία ότι  μετά από πρωτοβουλία των τοπικών αρχών μοιράζουν δωρεάν μάσκες για προστασία από την πανδημία...
Ψεύτικο μήνυμα: Προσοχή μοιράζουν μάσκες με υπνωτικό

Μήνυμα: Προειδοποιούν τους πολίτες ότι επιτήδειοι μοιράζουν χειρουργικές μάσκες μίας χρήσεις ποτισμένες με υπνωτικό.

Ένα νέο μήνυμα έχει αρχίσει να διασπείρεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο επιτήδειοι χτυπάνε τις πόρτες ανυποψίαστων πολιτών και με την δικαιολογία ότι  μετά από πρωτοβουλία των τοπικών αρχών μοιράζουν δωρεάν μάσκες για προστασία από την πανδημία κορονοϊού, κλέβουν τα θύματά τους.

Όπως αναφέρεται στο μήνυμα, οι δράστες «σας ζητούν να φορέσετε μια μάσκα για να δείτε αν σας ταιριάζει» όμως «είναι κορεσμένη με ναρκωτικά χημικά». «Μετά από αυτό, σας ληστεύουν! Μην αποδεχτείτε μάσκα από αγνώστους», σημειώνεται.

Σύμφωνα με το Ellinika Hoaxes  το μήνυμα είναι ψευδές με τον ανωτέρω ισχυρισμό να προέρχεται από το εξωτερικό και να έχει ήδη κυκλοφορήσει σε πολλές χώρες. «Η “προειδοποίηση” είναι μία ακόμη φάρσα που δημιουργήθηκε για να διαδοθεί μέσω διαδικτύου και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», αναφέρει το Ellinika Hoaxes.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ψεύτικο μήνυμα: Προσοχή μοιράζουν μάσκες με υπνωτικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.