ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία
Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μια δικογραφία – «σουρωτήρι» περιέγραψε η Μαρία Καρυστιανού στις δηλώσεις που έκανε όταν βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, μετά από μήνυση που κατέθεσε (μαζί με άλλους 2 συγγενείς θυμάτων των Τεμπών) σε βάρος του ειδικού εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη.

Η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται τόσο σε βάρος του ειδικού εφέτη ανακριτή Λάρισας, όσο και σε βάρος της γραμματέως του, αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου, συνεργού και ηθικού αυτουργού για την διάπραξη των αδικημάτων:

  • Υπόθαλψη εγκληματία
  • παρεμπόδιση δικαιοσύνης
  • παράβαση καθήκοντος
  • υπεξαγωγή εγγράφων

Ήδη έχουμε αναδείξει ότι στη διάτρητη δικογραφία έχουν ενσωματωθεί μόλις 8 καταθέσεις επιβατών που επέζησαν από το έγκλημα στα Τέμπη, από τους εκατοντάδες που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία. Παρόμοιες εξωφρενικές παραλείψεις έχουν γίνει και σε βιντεοληπτικό και ηχητικό υλικό που για ανεξήγητους λόγους δεν έχουν μπει στη δικογραφία.

Ο αριθμός αυτών των αρχείων προκαλεί σοκ: 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ, και ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμένουν «αόρατα»  για τον ειδικό εφέτη ανακριτή! Αφορούν την 28η Φεβρουαρίου και την 1η Μαρτίου του 2023.

Την ίδια στιγμή ασχολούνται όλοι με 2 αμφιλεγόμενα βίντεο που εμφανίστηκαν από το πουθενά μετά από 2 χρόνια. Ενώ υπάρχει άφθονο υλικό (μιλάμε για 392 Gigabytes (!) σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες) που προέρχεται κατευθείαν από τις εμπλεκόμενες εταιρείες στη λειτουργία του σιδηροδρόμου. Και όχι από μια δευτερεύουσα εταιρεία security και έναν… άγνωστο υπάλληλο που υποτίθεται ότι έπαθε… αναλαμπή και ανέσυρε τα βίντεο που παρουσίασε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η Μαρία Καρυστιανού δήλωσε συγκεκριμένα:

«Πριν από λίγες μέρες μάθαμε ότι 649.000 αρχεία, ηχητικά και βίντεο που αφορούσαν τις δύο πρώτες μέρες, 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου, κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον ανακριτή αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία. Καταλαβαίνετε; Μετά από δύο χρόνια καθόμαστε και ασχολούμαστε με αμφιβόλου γνησιότητας βίντεο που εμφανίζονται ξαφνικά όταν βίντεο από τις δύο επίμαχες μέρες είναι στα χέρια του ανακριτή από την αρχή. Επί δύο χρόνια καταλαβαίνετε το μέγεθος της συγκάλυψης και της κοροϊδίας από πλευράς του ανακριτή».

Μάλιστα, όπως είπε, όταν πριν μερικές μέρες προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον συγκεκριμένο ανακριτή, «αντί να γίνει σεισμός στον Άρειο Πάγο, δεν κουνήθηκε φύλλο, και δόθηκε θερμή στήριξη στο πρόσωπό του. Έτσι λοιπόν καταθέσαμε μήνυση για τον ίδιο και για οποιοδήποτε άλλο εμπλεκόμενο για αυτή την πράξη και αναμένουμε ότι επιτέλους θα αρχίσει να λειτουργεί σωστά η δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί γρήγορα όλη η αλήθεια».

Και η κα Καρυστιανού πρόσθεσε:

«Ζητάμε να μας εξηγήσει για ποιο λόγο ενώ κατάσχεσαν και του παρέδωσαν τα ηχητικά και τα βίντεο, δεν είναι στη δικογραφία. Ηχητικά και βίντεο και από την Hellenic Train, ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Φαντάζομαι ότι δείχνουν πάρα πολύ σημαντικά πράγματα για να λείπουν από τη δικογραφία».

Με μια τόσο σοβαρή καταγγελία ο εφέτης ανακριτής είναι εντελώς έκθετος και αν δεν δοθούν απαντήσεις αρμοδίως, τίποτα δεν σταματά την κατρακύλα του δείκτη εμπιστοσύνης στη δικαιοσύνη όπως παρουσιάζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Η Μαρία Καρυστιανού συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις με την ισχυρή στήριξη του ελληνικού λαού, έχοντας το πιο αγνό αλλά και δυνατό κίνητρο: τον πόνο μιας μάνας να δικαιωθεί το νεκρό παιδί της.

Οι πολίτες αηδιασμένοι από τα ψεύδη των πολιτικών και το καθεστώς ατιμωρησίας, δίνουν πολύ περισσότερη σημασία στα λόγια αυτής της μάνας, παρά στα λόγια του πρωθυπουργού. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που το σύστημα τρέμει την κάθε δημόσια εμφάνιση της κ. Καρυστιανού, όπως επιβεβαιώνεται και από το «σαμποτάζ» της πρόσκλησης της στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, που φέρεται να έγινε με εντολή Μαξίμου.

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Δύο υφυπουργοί σε νευραλγικά πόστα, ο ένας αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου και ο άλλος δήλωνε υπέρ της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο!

Κοινωνία
Κοινωνία: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι αλλάζει το 2025 και ποιοι έχουν απαλλαγή φόρου

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι αλλάζει το 2025 και ποιοι έχουν απαλλαγή φόρου

Οι φορολογικές δηλώσεις θα είναι προσυμπληρωμένες για 1,3 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αυτά δεν είναι έργα τέχνης, δεν τα αποδέχομαι»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αυτά δεν είναι έργα τέχνης, δεν τα αποδέχομαι»

Αυτό το οικοδόμημα (σ.σ. Εθνική Πινακοθήκη), είναι ιδιωτικό; Είναι προσωπικό του καλλιτέχνη που παρουσίασε τα έργα αυτά;

Κοινωνία
Κοινωνία: Αναστασία Γιάμαλη: «Ο κ. Παπαδόπουλος και οι υποστηρικτές του πετύχαν τον στόχο τους – Περίμενα από τους ανθρώπους της Πινακοθήκης να μην κάνουν πίσω»

Αναστασία Γιάμαλη: «Ο κ. Παπαδόπουλος και οι υποστηρικτές του πετύχαν τον στόχο τους – Περίμενα από τους ανθρώπους της Πινακοθήκης να μην κάνουν πίσω»

Η Αναστασία Γιάμαλη σχολιάζει την απόσυρση των έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ελένη Δήμου: «Βήματα μοιραία»

Ελένη Δήμου: «Βήματα μοιραία»

Το νέο single της Ελένης Δήμου, σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Γιάννη Κολλιάκου - Ένα τραγούδι αφιερωμένο στην Μαλβίνα

Κοινωνία
Κοινωνία: O Νικόλαος Παπαδόπουλος βάζει φωτιές στο εσωτερικό της ΝΙΚΗΣ και άρχισαν οι πιέσεις για τη διαγραφή του με ή αυτός ή εγώ – Το  θέμα είναι τι μπορεί πλέον να κάνει ο Δημήτρης Νατσιός

O Νικόλαος Παπαδόπουλος βάζει φωτιές στο εσωτερικό της ΝΙΚΗΣ και άρχισαν οι πιέσεις για τη διαγραφή του με ή αυτός ή εγώ – Το θέμα είναι τι μπορεί πλέον να κάνει ο Δημήτρης Νατσιός

Θανάσουλες υπάρχουν πολλοί παντού, Παπαδόπουλοι όμως λίγοι.

Κοινωνία
Κοινωνία: Εθνική Πινακοθήκη : Πολέμιοι του Χριστιανισμού…

Εθνική Πινακοθήκη : Πολέμιοι του Χριστιανισμού…

Το περιστατικό που έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη έβγαλε στην επιφάνεια όλες τις παθογένειες της κοινωνίας για τον Χριστιανισμό…

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΝΦΙΑ 2025: Πότε πρέπει να πληρώσετε – Αυτή είναι η διαδικασία!

ΕΝΦΙΑ 2025: Πότε πρέπει να πληρώσετε – Αυτή είναι η διαδικασία!

Πότε θα πρέπει να κάνετε την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ 2025!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

«Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

Τραγικό άγαλμα στη Θεσσαλονίκη, που συμβολίζει τη... γυναίκα - Πως γίνεται να ορφάνεψε από έμπνευση η Ελλάδα, με τέτοιο πολιτισμό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δεν κλείνει με τίποτα ο οχετός του Ψαριανού: «Έμπορο των Τεμπών» αποκάλεσε την Καρυστιανού – Πότε θα τον μαζέψουν οι κυβερνητικοί;

Δεν κλείνει με τίποτα ο οχετός του Ψαριανού: «Έμπορο των Τεμπών» αποκάλεσε την Καρυστιανού – Πότε θα τον μαζέψουν οι κυβερνητικοί;

Γλοιώδης όπως πάντα, ο Γρηγόρης Ψαριανός συνεχίζει απτόητος να γράφει αθλιότητες υπηρετώντας τα αφεντικά του

Κοινωνία
Κοινωνία: Νικόλαος Παπαδόπουλος: Απασφάλισε με τον Γιώργο Λιάγκα και τον κάλεσε να πάρει θέση για την εικόνα της Παναγίας με κέρατα και Ζαραλίκο

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Απασφάλισε με τον Γιώργο Λιάγκα και τον κάλεσε να πάρει θέση για την εικόνα της Παναγίας με κέρατα και Ζαραλίκο

«Έλεος πια, σας παρακαλώ σεβαστείτε μας, Έλληνες ορθόδοξοι Χριστιανοί είμαστε», είπε φανερά συγκινημένος.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ανασχηματισμός: Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω ρούχα στον Μανωλιό»

Ανασχηματισμός: Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω ρούχα στον Μανωλιό»

Μήνυμα χωρίς παραλήπτη το συλλαλητήριο της 28ης Φλεβάρη - Ένας ανασχηματισμός αποτυχίας που ανακυκλώνει όλα τα πρόσωπα που καταγγέλλει ο λαός

Κοινωνία
Κοινωνία: Στις 15 Μαρτίου δεν ψωνίζουμε: Κάλεσμα της ΕΕΚΕ για μποϊκοτάζ στην ακρίβεια

Στις 15 Μαρτίου δεν ψωνίζουμε: Κάλεσμα της ΕΕΚΕ για μποϊκοτάζ στην ακρίβεια

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 4ο χρόνο υπερβολικής ακρίβειας και τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την αισχροκέρδεια.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΙΚΗ έφερε ο Νικόλαος Παπαδόπουλος και οι δημοσκοπήσεις – Πρόεδρος Εδεσσαϊκού έγινε ο υπεύθυνος επικοινωνίας – Σαστισμένοι από το ρεύμα υπέρ του βουλευτή β’ Θεσσαλονίκης

Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΙΚΗ έφερε ο Νικόλαος Παπαδόπουλος και οι δημοσκοπήσεις – Πρόεδρος Εδεσσαϊκού έγινε ο υπεύθυνος επικοινωνίας – Σαστισμένοι από το ρεύμα υπέρ του βουλευτή β’ Θεσσαλονίκης

Αυτή τι στιγμή ο Νικόλαος Παπαδόπουλος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ρεύμα στον κόσμο της ΝΙΚΗΣ και τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης αλλάζουν τις ισορροπίες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρόεδρος της προανακριτικής Τριαντόπουλου το «κοράκι» των funds Παναγής Καππάτος – O κατάλληλος άνθρωπος για τον Μητσοτάκη

Πρόεδρος της προανακριτικής Τριαντόπουλου το «κοράκι» των funds Παναγής Καππάτος – O κατάλληλος άνθρωπος για τον Μητσοτάκη

Μετά τον ανεκδιήγητο Μαρκόπουλο της Εξεταστικής, τώρα ο Καππάτος που άρπαζε τα σπίτια του κοσμάκη θα ρίξει... φως στην υπόθεση των Τεμπών

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητσοτάκης μπροστά στα ονόματα των 57 νεκρών: Μάλλον μπέρδεψε το «υποκλίνομαι» με το «υποκρίνομαι»

Μητσοτάκης μπροστά στα ονόματα των 57 νεκρών: Μάλλον μπέρδεψε το «υποκλίνομαι» με το «υποκρίνομαι»

«Σόου» υποκρισίας μπροστά στις κάμερες έκανε ο πρωθυπουργός, ενώ εδώ και 2 χρόνια προσβάλλει τα θύματα των Τεμπών με κάθε δυνατό τρόπο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ορκωμοσία ΠτΔ – Κωνσταντίνος Τασούλας: Η κυβέρνηση φώναξε «άξιος» ενώ ο λαός έχει φωνάξει ήδη «ανάξιος»

Ορκωμοσία ΠτΔ – Κωνσταντίνος Τασούλας: Η κυβέρνηση φώναξε «άξιος» ενώ ο λαός έχει φωνάξει ήδη «ανάξιος»

Ξεπεσμός για την ποιότητα της δημοκρατίας, η ορκωμοσία ενός ΠτΔ που εκφράζει μόνο το κόμμα του και συνέβαλε στη συγκάλυψη των Τεμπών

Κοινωνία
Κοινωνία: Νικόλαος Παπαδόπουλος: «Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του “εγκλήματος” όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα»

Νικόλαος Παπαδόπουλος: «Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του “εγκλήματος” όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα»

«Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του "εγκλήματος" όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα».

Κοινωνία