ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μινσκ: Τέλος στο θρίλερ – Αναχώρησε το αεροσκάφος που αναγκάστηκε σε προσγείωση

Η πτήση της Ryanair, η οποία είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Λευκορωσία, αναχώρησε για το Βίλνιους.
Μινσκ: Τέλος στο θρίλερ – Αναχώρησε το αεροσκάφος που αναγκάστηκε σε προσγείωση

Μινσκ: Η πτήση της Ryanair, η οποία είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Λευκορωσία, αναχώρησε για το Βίλνιους.

«Η πτήση της Ryanair απογειώθηκε μόλις από το Μινσκ με προορισμό το Βίλνιους. Υπέροχα νέα για όλους, ειδικά για τις οικογένειες και τους φίλους των ανθρώπων που ταξιδεύουν».

Αυτά ανέφερε η Αντίνα Βαλέαν, επίτροπος μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροπλάνο είχε σχεδόν φθάσει στη Λιθουανία όταν άλλαξε κατεύθυνση και συνοδεία μαχητικού οδηγήθηκε στο Μινσκ εν μέσω πληροφοριών ότι στο αεροσκάφος υπήρχαν εκρηκτικά.

Αυτά ανέφερε διαδικτυακός ιστότοπος εντοπισμού πτήσεων και το BelTA, το οποίο αργότερα επεσήμανε ότι δεν βρέθηκαν εκρηκτικά.

Εκπρόσωπος της αρχής λιθουανικού αεροδρομίου δήλωσε στο Reuters πως το αεροπλάνο που είχε προγραμματιστεί να αφιχθεί στο Βίλνιους στις 14:00 ώρα Ελλάδας, προσγειώθηκε στο Μινσκ λόγω διαφωνίας ανάμεσα στο πλήρωμα και έναν επιβάτη.

Νωρίτερα, το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έκανε λόγο για «κρατική αεροπειρατεία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΥΠΕΞ: «Κρατική αεροπειρατεία» η σύλληψη του αντιφρονούντα δημοσιογράφου από τη Λευκορωσία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μινσκ: Τέλος στο θρίλερ – Αναχώρησε το αεροσκάφος που αναγκάστηκε σε προσγείωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.