ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα των εργαζομένων του Mega: «Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα μεγάλα κεφάλια»

Τι ανέφεραν σε ανάρτησή τους στο Facebook οι εργαζόμενοι
Μήνυμα των εργαζομένων του Mega: «Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα μεγάλα κεφάλια»

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι εργαζόμενοι στο Μεγάλο Κανάλι, λίγο πριν πέσει οριστικά μαύρο στο κανάλι.

Πιο αναλυτικά οι εργαζόμενοι ανέφεραν σε ανάρτησή τους:

«Οριστικοί τίτλοι τέλους στο MEGA; Αφιερώστε μας μερικά λεπτά διαβάζοντας τα παρακάτω. Θα το δούμε όλοι μαζί απόψε μετά τα μεσάνυχτα, στις 3 πρώτες πρωινές ώρες αυτό. Για πάνω από 2 1/2 χρόνια οι λίγοι που απέμειναν εργαζόμενοι του MEGA έμεναν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και βρίσκονταν σ’ ένα «ΖΩΝΤΑΝΟ-ΝΕΚΡΟ» κανάλι. Το MEGA εξέπεμπε χωρίς νέο πρόγραμμα, χωρίς ειδήσεις, χωρίς τίποτα. ΜΟΝΟ ΜΕ (Ε) ΕΛΛ. ΣΕΙΡΩΝ & ΕΚΠΟΜΠΩΝ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Όλοι στα sites & τα blogs γράφουν το ίδιο. Ότι ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ θα υπάρχει στις τηλεοράσεις σας το MEGA. Διότι το ΕΣΡ έχει ήδη ενημερώσει την DIGEA για να ρίξει το σήμα & να έρθει το μαύρο. Εμείς ως σελίδα Προώθησης Προγράμματος & οι άνθρωποι που απέμειναν: α) Δεν έχουμε λάβει κάποιο επίσημο χαρτί για αυτό το κακό που επέρχεται. Δεν θα θέλαμε ούτε δάκρυα να χύσουμε όπως ούτε κι εσείς οι τόσα χρόνια τηλεθεατές του, ούτε θυμό, ούτε οργή ούτε τίποτα. Καμιά μάταια μοιρολατρία. Δεν έχει πια κανένα νόημα ”να κλαίμε πάνω από χυμένο γάλα”. Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα «μεγάλα κεφάλια» (μέτοχοι) του. ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και δεν έχουν καμία τύψη. Πέταξαν στα σκουπίδια το παρελθόν πολλών, όσων μεγάλωσαν με το 1ο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ (20/11/1989) και σε ηλικία και σε τηλεθεάσεις. Ο Θεός βλέπει & κρίνει».

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/megaprogrampromotion/posts/950641091802138

 

Τα πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 25 Οκτωβρίου 2018

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήνυμα των εργαζομένων του Mega: «Το MEGA έπαψε να είναι MEGA επειδή ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ τα μεγάλα κεφάλια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.