ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνυτήρια αναφορά στον Τσουκαλά!

Κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του Τάκη Τσουκαλά για τη ρατσιστική επίθεση κατά του Θανάση Αντετονκούμπο
Μηνυτήρια αναφορά στον Τσουκαλά!

Ο Τάκης Τσουκαλάς αποκάλεσε «πίθηκο» τον Θανάση Αντετοκούνμπο στον τηλεοπτικό «αέρα» και εις βάρος του κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά.

Τη μηνυτήρια αναφορά του Τσουκαλά έκανε ο Παναγιώτης Δημητράς από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων.

Στο κείμενο που εστάλη στη ΓΑΔΑ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού «δημοσιογράφου» Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο. Όχι μόνο τον χαρακτήρισε «πίθηκο» χωρίς να ξέρει καν το όνομά του, τον είπε και καραγκιόζη που ξεφτιλίζει τον αδερφό του!».

Στην αναφορά αναφέρονται και τα λόγια του Τάκη Τσουκαλά: «Τα είπα για τη διοίκηση και τον προπονητή. Τα άλλα όλα, θα έρθετε και στον Πειραιά, θα χάσετε, θα τα δούμε μη χαίρεστε, ένα μπ@@@@@λο είσαστε. Με έναν πίθηκο, εκείνος ο Αντεμπακούμπο πίθηκος είναι! Ό,τι σας λέω. Τι είναι αυτά που έκανε ο καραγκιόζης ρε; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Ξεφτιλίζει και τον αδερφό του;».

Παραλήρημα Τσουκαλά εναντίον του Αντετοκούνμπο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μηνυτήρια αναφορά στον Τσουκαλά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.