ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μείωση ΦΠΑ: Ποια προϊόντα θα είναι φθηνότερα από τη Δευτέρα (vid)

Μείωση ΦΠΑ σε καφέδες και αναψυκτικά.
Μείωση ΦΠΑ: Ποια προϊόντα θα είναι φθηνότερα από τη Δευτέρα (vid)

Μείωση ΦΠΑ: Η μείωση της φόρου προστιθέμενης αξίας από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, φέρνει νέες τιμές σε καφέδες και αναψυκτικά. Δηλαδή μη αλκοολούχα ποτά.

Για παράδειγμα το μονό εσπρέσο αν με το ΦΠΑ στο 24% έκανε 2,5 ευρώ, πλέον με το ΦΠΑ στο 13% θα κοστίζει πλέον 2,28 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι νέες τιμές των εισιτηρίων σε λεωφορεία, τρόλεϊ, ΜΕΤΡΟ

Το καπουτσίνο αντίστοιχα από 3,5 ευρώ σήμερα μπορεί να πωλείται στα 3,19, ενώ η σοκολάτα ρόφημα από τα 4 ευρώ πέφτει στα 3.75.

Τέλος το αναψυκτικό από τα 3 ευρώ πρέπει να πωλείται πλέον 25 λεπτά φθηνότερα, δηλαδή 2,75 ευρώ.

Μείωση ΦΠΑ: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μείωση ΦΠΑ: Ποια προϊόντα θα είναι φθηνότερα από τη Δευτέρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.