ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυρτώ: 8 χρονιά μετά την επίθεση, η μητέρα της ραγίζει καρδιές (vid)

Οκτώ χρόνια. Οκτώ χρόνια πόνου. Και αγωνίας. Ήταν 22 Ιουλίου του 2012, όταν η 15χρονη, τότε, Μυρτώ, έπεφτε θύμα βάναυσης επίθεσης.
Μυρτώ: 8 χρονιά μετά την επίθεση, η μητέρα της ραγίζει καρδιές (vid)

Οκτώ χρόνια. Οκτώ χρόνια πόνου. Και αγωνίας. Ήταν 22 Ιουλίου του 2012, όταν η 15χρονη, τότε, Μυρτώ, έπεφτε θύμα βάναυσης επίθεσης.

Η ζωή για τη Μυρτώ και τη μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου άλλαξε μεμιάς.

Οκτώ χρόνια αργότερα, η μητέρα της έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook. Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και μπόλικες αιχμές για το ελληνικό κράτος, το οποίο «σε ξέχασε, σε έαφησε στην άκρη…».

Δείτε τι έγραψε η μητέρα της:

«ΜΥΡΤΩ ΜΟΥ,
Σαν σήμερα ακριβώς 22 Ιουλίου πριν 8 χρονια, ενα τέρας κατέστρεψε την ζωή σου. Έτσι χωρίς λόγο όπως κάνουν όλοι οι εγκληματίες. Σου πήρε την ζωή την κίνηση την ξεγνασια των 15 χρόνων, την ευτυχία,και σε άφησε να χαροπαλεύεις για χρονια μεςα στα νοσοκομεια και τα κέντρα αποκατάστασης. Η χαρά της ζωής μπορεί να σταμάτησε για σένα και να έμεινε ο πόνος η πίκρα η τυραννία,ο αγώνας για καλυτέρευση και η ελπιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυρώσεις από τις ΗΠΑ: Ο Ερντογάν θα πληρώσει το τίμημα των S-400!

Ζεις γιατι ο Θες το θελει και σε βοηθά. Οχι το κράτος, αυτο σε ξέχασε, σε άφησε στην άκρη να ξεχαστεις,ανεύθυνα χωρις ντροπή να πολεμάς μόνη σου, λες και δεν έφταιξε αυτο για ότι συνέβη. Δυστυχως γεννηθηκες Ελληνίδα! Οσο ζω θα φωνάζω για εσένα θα παλεύω για εσένα , και θα ελπιζω να σε δω εστω λιγο καλυτερα. Οχι οπως ήσουν, οχι οπως σε γέννησα αυτο χάθηκε 22-7-2012 απο ενα κτήνος, αλλα για αυτο το χαμόγελο σου που μου δινει δύναμη ,για την ψυχή σου που την μαύρισε ενα καταραμένο χέρι, και μαζί με εσένα μαύρισε τις ζωές όλων μας. Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ . Πιστεύω στην θεία δίκη. Παλεύω διεκδικώ το δίκιο σου, και ισως κάποτε να τα καταφέρω για εσένα και μονο ζωή μου.

Αυτος ζει μια χαρά και τον πληρώνουμε ολοι εμεις, και εγω μαζι, το κράτος καλα κρατεί και εσυ μωρό μου,εξακολουθείς να τυρανιεσαι. Ετσι ειναι σ αυτήν την χώρα που λέγεται ΕΛΛΔΑ, οι αθώοι πληρώνουν , τα θύματα οχι οι θύτες.

Οι θύτες αποφυλακίζονται, γιατι τα ισόβια δεν ειναι ισόβια, το κράτος κάνει τον τυφλό και κουφό, που δεν θυμάται τιποτε, και οι αθώοι πονούν αγωνίζονται υποφέρουν ματώνουν για το αυτονόητο που ούτε αυτο δεν τος αναγνωρίζονται. Οςο για όλες αυτές τοις οργανώσεις για τα δικαιώματα των ανθρώπων, αυτές μάνα μου δεν έγιναν για εσένα έγιναν για να υποστηρίζουν τους θύτες, τους εγκληματίες αυτού του τόπου. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει την κουρέλιασαν την ξέφτισαν.

ΕΛΛΑΔΑ η χώρα που τρώει τα παιδιά της. Δεν το λέω εγω το έχουν πει άλλοι πολυ πριν και ειναι αλήθεια».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυρτώ: 8 χρονιά μετά την επίθεση, η μητέρα της ραγίζει καρδιές (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.