ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυρτώ: Συγκινεί απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο (vid)

Επτά χρόνια μετά την φρικτή και άγρια επίθεση που δέχθηκε σε παραλία της Πάρου, η Μυρτώ, το κορίτσι που η περιπέτειά του συγκίνησε και ταυτόχρονα σόκαρε το πανελλήνιο, ένιωσε ξανά την χαρά της ζωής.
Μυρτώ: Συγκινεί απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο (vid)

Επτά χρόνια μετά την φρικτή και άγρια επίθεση που δέχθηκε σε παραλία της Πάρου, η Μυρτώ, το κορίτσι που η περιπέτειά του συγκίνησε και ταυτόχρονα σόκαρε το πανελλήνιο, ένιωσε ξανά την χαρά της ζωής.

Η ιστορία της, είναι σίγουρα από τις πιο φρικτές, που μπορεί να ακούσει κάποιος, αφού ενώ έκανε τις διακοπές της στο νησί, αποφάσισε να πάει μία βόλτα, ενώ στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη της.

Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Ιουλίου 2012, όταν η 15χρονη είχε βρεθεί από τη μητέρα της, πολύ άγρια χτυπημένη και κακοποιημένη, φτάνοντας κοντά στο θάνατο.

Οι αρχές αμέσως άρχισαν τις έρευνες και βρήκαν τον 24χρονο Πακιστανό, Αχμέτ Βακάς, που ισχυρίστηκε ότι ήθελε να της κλέψει το κινητό και στη συνέχεια είπε ότι ήθελε να τη βιάσει.

Φυσικά δεν αρκέστηκε σε αυτά, αφού αποφάσισε να χτυπήσει τη Μυρτώ πολύ άσχημα στα βράχια και να τη σκοτώσει.

Από τότε η κοπέλα περνάει έναν απίστευτο Γολγοθά,  χωρίς να έχει καλή επικοινωνία με το περιβάλλον, ενώ δεν μπορεί να περπατήσει και να τραφεί κανονικά.

Μαζί με την μητέρα της, που στέκει άγρυπνος φρουρός της όλα αυτά τα χρόνια, βρέθηκε στην Μύκονο και επισκέφθηκε το 180 Degrees Sunset Bar στην Χώρα όπου απόλαυσε το περίφημο ηλιοβασίλεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρτώ: Συγκλονίζει η μητέρα της (vid)

Μαμά και κόρη αποδέχτηκαν με χαρά και συγκίνηση την πρόσκληση από την κυρία Μαρία Λιάσκου, παραολυμπιονίκη κολύμβησης στο Πεκίνο, νομικό, ψυχολόγο και αδελφή του ιδιοκτήτη του διάσημου μυκονιάτικου μπαρ Αναστάση Λιάσκου, και πέρασαν όλοι μαζί λίγες στιγμές ανεμελιάς με θέα την δύση του ηλίου.

Το παρών στην όμορφη αυτή συνάντηση έδωσε και ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος. Συναισθηματικά φορτισμένος από την γνωριμία του με την Μυρτώ, η οποία παραμένει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο με πλάνα που κατέγραψε με την κάμερα του Mykonos Live TV και με μουσική που σύνθεσε ο ίδιος. Όποιος βλέπει το φως του ήλιου, χαίρεται τα αγαθά της ελπίδας…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

Μυρτώ 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυρτώ: Συγκινεί απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στη Μύκονο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.