ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυρτώ: Συνεχίζει τις θεραπείες στη Γερμανία, καλύπτει τα έξοδα ο ΕΟΠΥΥ

Καλά τα νέα για την Μυρτώ της Πάρου και την οικογένεια της καθώς τα έξοδα κατά τη διάρκεια της θεραπείας της στη νοσηλεία θα τα καλύψει ο ΕΟΠΠΥ.
Μυρτώ: Συνεχίζει τις θεραπείες στη Γερμανία, καλύπτει τα έξοδα ο ΕΟΠΥΥ

Η Μυρτώ και η ιστορία της απάνθρωπης επίθεσής της από Πακιστανό στην Πάρο είναι μία ιστορία που συγκλονίζει ακόμη τη χώρα.

Το ανήλικο κορίτσι, αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από τα χέρια του Πακιστανού. Παρά την αναπηρία την οποία υπέστη η Μυρτώ και όλες τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η κατάστασή της, το κορίτσι αλλά και η οικογένεια της δεν το έχουν βάλει κάτω.

Πρόσφατα η μητέρα της Μυρτούς αναγκάστηκε, προκειμένου να λάβει κάποια βοήθεια, να βγει δημοσίως  να αναφέρει ότι ενώ το παιδί της χρειάζεται να νοσηλευτεί σε κέντρο θεραπείας στη Γερμανία αυτό δεν τη δέχεται.

Μετά από λίγο χρονικό διάστημα η μητέρα βρήκε την βοήθεια που χρειαζόταν και ανακοίνωσε περίχαρη στις 6/10 ότι δέχτηκαν την Μυρτώ σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Τα καλά νέα όμως από ΄τι φαίνεται συνεχίζονται. Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με δημοσίευση του στο Twitter ανήγγειλε πως τα έξοδα της θεραπείας του κοριτσιού θα καλυφθούν από τον ΕΟΠΥΥ! Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη οικονομική «ανάσα» στην οικογένεια της Μυρτούς.

Η ανακοίνωση του κύριου Πλεύρη:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυρτώ: Συνεχίζει τις θεραπείες στη Γερμανία, καλύπτει τα έξοδα ο ΕΟΠΥΥ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις