ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Άλκη: «Καμία επικοινωνία με τους δράστες – Στήνουν επικοινωνιακό παιχνίδι»

Απόλυτη ήταν η μητέρα του Άλκη Καμπανού, Μελίνα όσον αφορά το ενδεχόμενο αν έρθει σε επικοινωνία με τους φερόμενους δράστες της στυγερής δολοφονίας του γιου της.
Μητέρα Άλκη: «Καμία επικοινωνία με τους δράστες – Στήνουν επικοινωνιακό παιχνίδι»

Μητέρα Άλκη: Το ξέκοψε για τους φερόμενους δολοφόνους του Άλκη η μητέρα το 19χρονου Μελίνα Καμπανού. Δεν επιθυμεί την παραμικρή επικοινωνία μαζί τους, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του Alpha.

Από την πρώτη στιγμή η υπερασπιστική γραμμή των κατηγορουμένων βασίστηκε στα «συγγνώμη» και γενικότερα σε μια υποκριτική μεταμέλεια προκειμένου να κατευνάσει την δικαιολογημένη οργή του κόσμου για το αποτρόπαιο έγκλημα. Στο μεταξύ το δωμάτιο του Άλκη «πλημμύρισε» από τα αναμνηστικά που έστειλαν ομάδες και απλός κόσμος.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί μια φήμη οτι οι δράστες προτίθενται να αποστείλουν μέσω των νομικών τους ένα γράμμα προς τους γονείς του Άλκη με το οποίο θα εκφράζουν την οδύνη τους για το συμβάν.

Η μητέρα του Άλκη όμως ήταν ξεκάθαρη ότι πρόκειται για ένα φτηνό επικοινωνιακό παιχνίδι που στόχο έχει να προκαλέσει ευνοϊκή μεταχείριση στους δολοφόνους.

«Επειδή πάει να ξεκινήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά. Κάπου διάβασα “θα στείλουμε ένα γράμμα συγγνώμης στη μαμά του Άλκη και θα το δώσει ο δικηγόρος κτλ.”. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα ότι δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε καμία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα, καμία τέτοια κίνηση».

«Με τους δράστες δεν θέλω καμία επικοινωνία. Αν έχει ξεκινήσει να σταματήσει εδώ. Σεβαστείτε την απώλεια του Άλκη, θρηνώ για το παιδί μου. Να σταματήσουν αυτό το παιχνίδι που πάνε να ξεκινήσουν. Υπάρχουν πάρα πολλοί σκοποί. Δεν θα δέχομαι καμία επικοινωνία, κανένα γράμμα τι θέλουν να ετοιμάσουν με τους δολοφόνους του γιου μου. Τους αφήνω στην κρίση της δικαιοσύνης », τόνισε και συμπλήρωσε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

 

Μητέρα Άλκη: Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε

https://youtu.be/OBgIx5ABS1Q

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητέρα Άλκη: «Καμία επικοινωνία με τους δράστες – Στήνουν επικοινωνιακό παιχνίδι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.