ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Σε ποιους δίνει ο Θεός παιδιά…» φώναζε για τον πατέρα του Κούκουρα (vid)

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. «Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών», είπε η κα Τοπαλούδη. Η ίδια ζήτησε τα ισόβια «να είναι πραγματικά ισόβια». «Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή» είπε χαρακτηριστικά....
Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Σε ποιους δίνει ο Θεός παιδιά…» φώναζε για τον πατέρα του Κούκουρα (vid)

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

«Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών», είπε η κα Τοπαλούδη.

Η ίδια ζήτησε τα ισόβια «να είναι πραγματικά ισόβια». «Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή» είπε χαρακτηριστικά.

Δίκη Τοπαλούδη (15/5): Όλες οι ειδήσεις

«Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου» τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: «Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: «Σε ποιους δίνει ο Θεός παιδιά…» φώναζε για τον πατέρα του Κούκουρα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.