ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Πήγε να ξανακλέψει το ίδιο σπίτι σε διάστημα μιας εβδομάδας!

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε οικία στη Μυτιλήνη. Συνελήφθησαν, στη Μυτιλήνη, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διάπραξη και απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες χθες, οι συλληφθέντες...
Μυτιλήνη: Πήγε να ξανακλέψει το ίδιο σπίτι σε διάστημα μιας εβδομάδας!

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε οικία στη Μυτιλήνη.

Συνελήφθησαν, στη Μυτιλήνη, δύο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διάπραξη και απόπειρα κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, πρωινές ώρες χθες, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, επιχείρησαν να εισέλθουν σε οικία 59χρονου ημεδαπού με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 20χρονου στη διάρρηξη της ίδιας οικίας πριν από περίπου μια εβδομάδα, από όπου αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 14.000 ευρώ.

Στην κατοχή του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μυτιλήνη: Πήγε να ξανακλέψει το ίδιο σπίτι σε διάστημα μιας εβδομάδας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.